Krásná příroda plná lesů a rybníků, chutná a vyvážená strava, neomezený vstup do vnitřního bazénu - to vše vás čeká v osobně oveřeném hotelu Relax Inn ***. Navíc se můžete těšit i na různé masáže nebo vstup do sauny.
Krásná příroda plná lesů a rybníků, chutná a vyvážená strava, neomezený vstup do vnitřního bazénu - to vše vás čeká v osobně oveřeném hotelu Relax Inn ***. Navíc se můžete těšit i na různé masáže nebo vstup do sauny.

Hotel v klidné lokalitě

Užijte si ten pravý relax v hotelu Relax Inn *** v Šoporňi zhruba 100 km od českých hranic uprostřed krásné slovenské přírody. Obec leží hned u vodní nádrže Kráľová, v zalesněném okolí naleznete ještě několik dalších rybníků.

Pohodlné dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a LCD TV nabízí uklidňující výhled, většina z nich má navíc i balkon.

V místní restauraci na vás čeká bohatá plná penze s kontinentální rozšířenou snídaní a servírovaným obědem i večeří, po celou dobu pobytu si tedy nemusíte dělat starosti s jídlem, chybět vám nebude vůbec nic.

Navštívit můžete i hotelový bar, kde si určitě vyberete z nabídky kvalitních slovenských vín, čepovaného piva Černá Hora a nealko nápojů včetně výborné kávy.

Bazén, sauna i masáže

V hotelovém wellness centru naleznete krytý vyhřívaný bazén s teplotou vody 31 °C a výhledem na okolní přírodu, dále lze využít suchou saunu s ochlazovacím bazénkem.

Otvírací hodiny wellness jsou:

  • Pondělí, středa, čtvrtek, sobota - 8:00 - 22:00 hodin
  • Úterý a pátek - 14:30 - 20:00 hodin
  • Neděle - 8:00 - 12:00 hodin

V ceně balíčku máte několik procedur od profesionálního personálu. Uvolnit se tak můžete při:

  • Masáži zad
  • Masáži dolních končetin
  • Koupeli v hydromasážní vaně

Využijte také hodinu biliardu, změřte své síly a zažijte chvíli zábavy.


Díky klidné přírodě, čerstvému vzduchu, nabízené stravě i procedurám je pobyt zvláště vhodný pro starší osoby toužící po odpočinku a utužení svého zdraví.


Tipy na výlety po okolí

  • Termální koupaliště Diakovce (17 km) navštivte v případě, že vám nebude stačit vyhřívaný hotelový bazén.

  • Termální koupaliště Vincov les (20 km) nabízí vnitřní bazény s léčivou termální vodou, která pomáhá na bolesti kloubů i kožní onemocnění. Vstupné na tři hodiny vyjde v zimní sezoně na 6 €/osoba.

  • Městské hradby v Trnavě (23 km) nabízí příležitost prohlédnout si středověké opevnění slovenského města. Většina podobných hradeb byla zbourána již v 18. století.

  • Nitranský hrad (26 km) je výraznou dominantou Nitry s katedrálou a biskupským palácem.

  • Bratislava (60 km) nabízí velké množství kulturního vyžití, historické památky i další lákadla. Ve slovenské metropoli se můžete zastavit třeba po cestě.

Hotel Relax Inn *** (Šoporňa)

Hotel Relax Inn *** (Šoporňa)

Šoporňa - Majšín , Šoporňa
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Relax Inn West a. s. IČ: 44244479


+421 31 787 42 31

hotel@relaxinn.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná