Dopřejte si parádní rodinnou dovolenou v penzionu Šilon ve slovenském Ždiaru. V ceně je bohatá polopenze s večeří při svíčkách, neomezené využití stolního tenisu a spousta slev do aquaparků i wellness.

O ubytování

Penzion Šilon najdete v tatranské obci Ždiar, která leží mezi Spišskou Magurou a pohořím Belianské Tatry. Je obklopený lesy a nádhernou přírodou, takže zde zažijete ideální rodinnou dovolenou, aktivní výlet i romantiku ve dvou.

Navštivte například krásnou Stezku korunami stromů Bachledka (5,5 km), prohlédněte Belianskou jeskyni (7,5 km) nebo si udělejte krátkou túru na Slodičovský vrch (2,3 km) či Magurku (1,7 km). Zajímavé informace o historii a přírodě Belianských Tater se dozvíte v nedalekém Muzeu Ždiarský dom (350 m). Oblíbenými cíli turistů jsou dále například zámeček Hohenlohe (12 km), dřevěný kostelík sv. Anny (11 km) či Kežmarský hrad (21,8 km).

V zimě si užijete zimní sporty v některém z lyžařských středisek, například Skicentrum Strachan se 7 sjezdovkami jen 1,8 km od penzionu. Dalšími skvělými možnostmi v okolí jsou lyžařské areály Ski Monkova dolina (2,1 km) a Bachledka Ski & Sun (4,5 km). Zpestřením může být také návštěva Ski muzea (17,3 km) s expozicí věnovanou zimním sportům.

Kde budete spát?

Pro hosty jsou k dispozici útulně zařízené pokoje s nádherným výhledem na vrcholky Belianských Tater. Penzion nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, i v pokojích a apartmánech pro 4 osoby.

Dvoulůžkový pokoj měří přibližně 12 m² a může být vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky. V pokoji dále najdete televizi, šatní skříně, stolek s posezením a rychlovarnou konvici. Součástí je i koupelna se sprchou nebo vanou.

Třílůžkový pokoj je o něco větší, má cca 15 m², a najdete v něm manželskou postel a samostatné jednolůžko. Nechybí šatní skříně, televize, rychlovarná konvice, stolek s posezením a vlastní koupelna s vanou nebo sprchovým koutem.

Čtyřlůžkový pokoj (20 m²) nabízí manželskou postel a 2 jednolůžka, posezení, televizi, šatní skříně, rychlovarnou konvici a koupelnu se sprchou nebo vanou. Pokoj má navíc také vlastní balkón.

Čtyřlůžkový apartmán se skládá ze 2 oddělených místností, a poskytne vám tak více soukromí. Ani v tomto pokoji nechybí televize, posezení, rychlovarná konvice, úložné prostory a koupelna se sprchovým koutem nebo vanou.

Na čem si pochutnáte?

Penzion má vlastní restauraci, ve které si pochutnáte na domácí slovenské kuchyni.

Něco navíc

V přízemí najdete společenskou místnost, kde si ve volném čase můžete zahrát stolní tenis.

Penzion Šilon

Penzion Šilon

Ždiar 302 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Eva Šilonová IČ: 52045358


+421 524 498 295

privat.silon@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
32 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
3 km