Užijte si ubytování v jednom z penzionů (Cosmopolitan I. a II.) a přeneste se v čase. Penziony leží v centru Banské Štiavnice, která patří od roku 1993 na seznam UNESCO. Těšte se na bufetové snídaně i servírované večeře.
Užijte si ubytování v jednom z penzionů (Cosmopolitan I. a II.) a přeneste se v čase. Penziony leží v centru Banské Štiavnice, která patří od roku 1993 na seznam UNESCO. Těšte se na bufetové snídaně i servírované večeře.

Ubytování v centru Banské Štiavnice

Poznejte krásy historického městečka Banská Štiavnica, které je výjimečné právě díky své historii a ubytujte se v penzionu Cosmopolitan I. a II.

Penziony vznikly rekonstrukcí bývalého měšťanského domu postaveného koncem 19. století. Penziony Cosmopolitan I. a II. jsou zařízené v historickém duchu s mnohými zachovanými prvky a tak není divu, že se budete cítit jako byste se přesunuli v čase. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení s WC, sprchou nebo vanou a TV.

Pokrmy připravované z čerstvých a kvalitních surovin

V hotelové restauraci se můžete těšit na širokou nabídku domácí i zahraniční kuchyně vařené z kvalitních a vždy čerstvých surovin. Těšte se i na lahodné dezerty, které se pečou přímo v penzionu.

Pokud zatoužíte po skleničce dobrého vína, vydejte se do penzionu Cosmopolitan II. kde se nachází vinný sklípek. Pravidelně se zde organizují i ochutnávky vín.

Načerpejte energii v malém hotelovém wellness

Po náročném dni si můžete zajít odpočinout do wellness centra, které je umístěné ve 2. poschodí. Odpočinout si zde můžete v sauně, jacuzzi vířivce nebo si zajít na masáž (nutná rezervace předem). Ceník naleznete zde.

Památky a termální lázně Sklené Teplice

Vydejte se na toulky po historické Banské Štiavnici, která se může pyšnit až 360 objekty s umělecko-historickým nádechem - podzemní kamenolom, banské muzeum v přírodě, tajchy a těžebné doly, které jsou přístupné i veřejnosti.

  • Dopřejte si odpočinek v lázních Sklené Teplice, které se nachází uprostřed údolí na úpatí Štiavnických Vrchů. Těšte se na 12 termálních pramenů s teplotou 28 - 53 °C a na jeskynní parní koupel zvanou "parenica". Ceník naleznete zde.
  • S dětmi se vydejte do Terra Permonia. Děti se zde naučí hravou formou pracovat s různými technickými zařízeními, ořezávat, barvit, řezat, ohýbat, vrtat a spoustu dalších zábavných věcí.
Penzion Cosmopolitan

Penzion Cosmopolitan

Andreja Kmeťa 18 , Banská Štiavnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Beta-car s.r.o. IČ: 34127224


+421 45 692 11 13

cosmopolitan2@penzioncosmopolitan.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná