Odpočinek pro celou rodinu v Kysuckých Beskydech v luxusním penzionu Pri Trojičke *** s polopenzí, bazénem a wellness. Vydejte se do blízkého zábavního areálu Sun Paradise s bobovou dráhou a dětským lanovým centrem.
Odpočinek pro celou rodinu v Kysuckých Beskydech v luxusním penzionu Pri Trojičke *** s polopenzí, bazénem a wellness. Vydejte se do blízkého zábavního areálu Sun Paradise s bobovou dráhou a dětským lanovým centrem.

Ubytování pouhých 7 km od zábavního areálu Sun Paradise

Ubytujte se v penzionu pri Trojičke ***, který se nachází v centru obce Oščadnica v Kysuckých Beskydech, hned pod nejvyšším vrchem regionu Kysuce - Veľkou Račou.

Díky skvělému umístění penzionu to budete mít pouhých 7 km (cca 10 minut jízdy autem) do oblíbeného Sun Paradise Velká Rača, kde si můžete zajezdit na bobové dráze, zaslaňovat na horolezecké stěně a zaskákat si na bungee trampolínách.


Zákazníci Slevokingu si nemohou vynachválit lokalitu penzionu a velmi chutnou stravu. Kladně hodnotí také příjemný a vstřícný personál.


Penzion nabízí ubytování v komfortně zařízených pokojích, k jejichž standardnímu vybavení patří vlastní sociální zařízení a TV/SAT. Všechny pokoje mají i balkon s nádherným výhledem do okolí. 

Během pobytu se můžete těšit na velmi chutnou polopenzi, ale také domácí pizzu pečenou v kamenné peci. Dále zde najdete bar a společenskou místnost.


Pobyt je ideální pro rodiny s dětmi. Pro děti je k dispozici dětský koutek, venkovní park s houpačkami a prolézačkami a kousek je to do aquaparku i letního centra zábavy Sun paradise s dětským lanovým parkem a bobovou dráhou. Dítě do 11,9 let má navíc pobyt ZDARMA.


Po náročném dni určitě oceníte stylové wellness centrum se zajímavým interiérem. A co je vám zde k dispozici? Parádní vířivka ideální k relaxaci. Dále se těšte na finskou, parní aroma terapeutickou a infra saunu, finské vědro, ochlazovací bazének a oddychovou zónu.

Aktivní dovolená v létě - cyklistika, turistika a bobová dráha

Lokalita Kysuckých Beskyd nabízí svým návštěvníkům spoustu možností, jak využít volný čas.

Co tedy můžete během svojí dovolené podniknout?

  • Aquapark Istebna - aquapark nabízí všem hostům jak vodní radovánky na různých atrakcích, tak i příjemnou relaxaci v saunách či vířivkách
  • Letní centrum zábavy  Sun paradise pro všechny malé i velké nadšence. Najdete zde dětský lanový park, trampolíny, bobovou dráhu a spoustu dalšího.
  • Pokud se chcete vrátit do minulosti, vydejte se do skanzenu Vychylovka. K vidění je zde evropský unikát v podobě historické železnice, po které se můžete svézt stylovým vláčkem až na Oravu.
  • Poznejte hrady a zámky. Za návštěvu stojí například Budatínský zámek ze 13. století, hrad Strečno, který vypadá jako vystřižený z pohádky nebo se vydejte k nejvýznamnějšímu hradu na Slovensku, k hradu Oravskému.
  • Vodopády, žebříky, malebná údolí - tak přesně toto vás okouzlí v malebné oblasti Janošikových dier.
Penzión pri Trojičke ***

Penzión pri Trojičke ***

č. 250, Centrum , Oščadnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Penzión pri Trojičke*** s.r.o. IČ: prosímedoplniť


+421 41 4382 279

info@penzionpritrojicke.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování