Polopenze, volný vstup do bazénu, masáž zad, zapůjčení člunu, minigolf zdarma, to vše dostanete v rozsáhlém areálu hotelu Relax Inn ***, který se nachází poblíž vodní nádrže Kráľová. Osobně ověřeno.
Polopenze, volný vstup do bazénu, masáž zad, zapůjčení člunu, minigolf zdarma, to vše dostanete v rozsáhlém areálu hotelu Relax Inn ***, který se nachází poblíž vodní nádrže Kráľová. Osobně ověřeno.

Hotel mezi lesy a rybníky

Užijte si ten pravý relax v hotelu Relax Inn *** v Šoporňi zhruba 100 km od českých hranic uprostřed krásné slovenské přírody. Obec leží hned u vodní nádrže Kráľová, v zalesněném okolí naleznete ještě několik dalších rybníků.

Pohodlné dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a LCD TV nabízí uklidňující výhled, většina z nich má navíc i balkon. Místní restaurace má otevřeno od 7:00 do 22:00 hodin a kromě polopenze, která je v ceně balíčku, si v ní můžete vychutnat širokou nabídku masitých i vegetariánských jídel, salátů či dezertů.

Bazén, masáže i plavba na člunu

V hotelovém wellness centru naleznete krytý vyhřívaný bazén s teplotou vody 31 °C a výhledem na okolní přírodu. Dále lze využít suchou saunu s ochlazovacím bazénkem, hydromasážní vany, nechat si dát masáž či rašelinový zábal.

Po uvolnění ve wellness se jistě rádi v zapůjčeném člunu projedete po hladině blízké vodní nádrže. Hotel však nabízí i mnoho suchozemské zábavy. Je tu fotbalové i volejbalové hřiště, tenisové kurty, pingpongové stoly nebo dětské hřiště pro vaše ratolesti. V hotelu vám rádi zapůjčí pingpongové pálky, tenisové rakety a míčky, balony, karimatky a výbavu na badminton.

Tipy na výlety po okolí

  • Termální koupaliště Diakovce (17 km) navštivte v případě, že vám nebude stačit vyhřívaný hotelový bazén.

  • Městské hradby v Trnavě (23 km) nabízí příležitost prohlédnout si středověké opevnění slovenského města. Většina podobných hradeb byla zbourána již v 18. století.

  • Nitranský hrad (26 km) je výraznou dominantou Nitry s katedrálou a biskupským palácem.

Hotel Relax Inn *** (Šoporňa)

Hotel Relax Inn *** (Šoporňa)

Šoporňa - Majšín , Šoporňa
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Relax Inn West a. s. IČ: 44244479


+421 31 787 42 31

hotel@relaxinn.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná