Zažijte perfektní rodinnou dovolenou v jednom z nejstarších lázeňských měst v Evropě - Turčianských Teplicích v penzionu PANDA. Těšte se na bohatou polopenzi a vstup do aquaparku, který se nachází jen 50 m od penzionu.

O ubytování

Penzion Panda najdete v centru oblíbených lázní Turčianske Teplice, nedaleko národních parků Velká Fatra a Nízké Tatry. Na své si zde přijdou vyznavači relaxační dovolené, zapálení turisté i rodiny s dětmi. O odpočinek se postarají místní termální lázně (550 m), aktivitu zase zajistí 31 okolních cyklostezek o celkové délce 219 km, bohaté turistické trasy i dostupná lyžařská střediska.

Udělejte si výlet k renesančnímu kostelu v Diviakoch (2,4 km), vystoupejte na vápencovo-dolomitový vrch Drienok (17,8 km) nebo vyrazte na ochutnávku k minerálnímu prameni Budiš (10,3 km). Spoustu zábavy si užijete na Ranchi Amadeus (13,7 km), kde si můžete vyzkoušet jízdu na koni či na čtyřkolce. Zdatnější turisté mohou náležitě prozkoumat NP Velká Fatra, za vidění stojí například Blatnická dolina (12,9 km), vrchol Ostrá (15,1 km) nebo jeskyně Mažarná (15,1 km).

V zimě si nezapomeňte přibalit lyže, ve ski areálu Jaselská dolina (23,3 km) na vás čeká 6 sjezdovek a cca 7 km běžeckých tratí. Otestovat můžete i Snowland (23,9 km) s 8 sjezdovkami, Winter Park Martinky (42,7 km) se 12 sjezdovkami, středisko Ski Krahule (21,7 km) či středisko Skalka Aréna (30 km). Většina těchto lyžařských center je navíc v provozu celoročně, najdete zde například bike parky a jiné atrakce.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji či apartmánu s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WiFi připojením a televizí.

  • Pokoj Standard má plochu 25 m² a najdete v něm manželskou postel, stolek s posezením a malou chladničku. V koupelně je fén na vlasy. Pokoj neumožňuje přistýlky.
  • Pokoj Premium nabídne modernější interiér, dvoulůžkovou postel, stolek s posezením a minichladničku. Je vhodný maximálně pro 2 osoby. Koupelna je vybavená fénem na vlasy.
  • Rodinný apartmán měří 35 m² a ubytuje až 5 osob ve 2 samostatných ložnicích. V jedné se nachází velká manželská postel, v druhé najdete 2 oddělená lůžka. Nechybí posezení, malá chladnička či fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Nabídka jídel restaurace penzionu je vskutku originální – na jednom místě zde můžete okusit vybrané speciality evropské a čínské kuchyně, připravené z čerstvých surovin. Odpolední kávu či osvěžující drink si pak vychutnáte v elegantním, útulném Café Baru Panda s letní terasou.

Kde budete relaxovat?

Přímo v penzionu si můžete dopřát profesionální relaxační masáž. Celý zážitek ale pozvedne ještě na další úroveň návštěva Spa & Aquaparku Turčianské Teplice. Jde dokonce o jediný lázeňský aquapark s léčivou vodou na Slovensku! Tato oáza relaxu se skládá ze 2 částí – Aquapark a Spa. Zóna Spa zahrnuje Červený klidový termální bazén (38 °C), rehabilitační termální bazén (35 °C) a vířivku (35°C). V zóně Aquapark potom najdete:

  • Vnitřní vířivku s masážními tryskami a světelnými efekty (35 °C)
  • Venkovní plavecký bazén (25 m) s vodními chrliči a masážními tryskami (28 °C)
  • Venkovní zážitkový bazén s vodními masážními lehátky, divokou řekou a vodními chrliči (30-32 °C)
  • Celoroční tobogány Kamikadze (47 m) a Movie (97 m) se zvukovými, světelnými a vizuálními efekty
  • Letní dětský bazén se skluzavkou a hřištěm (34 °C), velkou skluzavku (12 m), bar na ostrově a minigolf

Cestujete s dětmi?

Pro malé děti je v létě na terase Café Baru Panda nachystaný dětský koutek s hračkami.

Něco navíc

Větší děti a dospělí se zabaví v herně s kulečníkem (za příplatek).

Penzion vychází vstříc všem sportovcům a výletníkům – k dispozici zde mají lyžárnu a úschovnu kol. A pokud si nevezete vlastní vybavení, nevěště hlavu. Jen 800 m od penzionu najdete také půjčovnu kol a koloběžek.

Penzion Panda

Penzion Panda

Slnečná 706/3 , Turčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
NEW ID s.r.o IČ: 46477772


+421 907 200 653

info@penzionpanda.sk

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
100 m
Zastávka
2 km
Aquapark
100 m
Sjezdovka
20,7 km
Běžkování
1,8 km