Užijte si Banskou Bystrici v Hotelu Dixon **** s polopenzí, bowlingem, 4 či 6 celodenními vstupenkami do Aqualandu s termálními bazény, jezerem a atrakcemi, který leží hned vedle hotelu a vstupy na in-line okruh.
Užijte si Banskou Bystrici v Hotelu Dixon **** s polopenzí, bowlingem, 4 či 6 celodenními vstupenkami do Aqualandu s termálními bazény, jezerem a atrakcemi, který leží hned vedle hotelu a vstupy na in-line okruh.

Luxusní hotel v parádní části Banské Bystrice

Hotel Dixon **** je situován v klidné zóně Banské Bystrice, která se nachází ve středu Slovenska v podhůří Nízkých Tater. Hned vedle hotelu leží oblíbený Aqualand a sportovně-rekreační areál, takže pobyt zde je ideálním místem k relaxaci, aktivnímu odpočinku a pro rodiny s dětmi.

Těšte se na ubytování v komfortních pokojích Executive, které mají možnost přistýlky, vlastní sociální zařízení, fén, trezor, minibar, TV/SAT a WiFi.

V hotelové restauraci si vychutnáte polopenzi, ale dopřát si zde můžete kdykoli během dne i další kulinářské speciality. Na něco dobrého zajděte do baru ve vstupní hale, do koktejlového baru nebo poseďte na letní terase. Během dne můžete využít také stánky s rychlým občerstvením a ochutnat tak místní specialitu - domácí langoše.

Aqualand s Aqua Fun Parkem hned vedle hotelu

Prostorný Aqualand najdete přímo u hotelu Dixon **** (100 metrů, 1 minuta chůze). Těšte se na 8 klasických, 5 termálních bazénů a jezero, které se rozkládají na ploše 22 000 m².

  • K dispozici je plavecký, olympijský plavecký, relaxační, dětský i dětský relaxační bazén. Teplota vody v bazénech je od 25 °C do 32 °C.
  • Součástí aquaparku je Aqua Fun Park & Aquazorbing s různými atrakcemi jako jsou vodní trampolíny, lezecké stěny, katapult, vodní houpačka a další.
  • K rekreaci a odpočinku poslouží obrovská travnatá plocha (25 000 m²).
  • Odvážlivce jistě nadchne wakeboardingová dráha o délce 400 m.
  • Pokud rádi sportujete, nezapomeňte si in-line brusle, protože na 800 m dlouhém okruhu si tu parádně zajezdíte.
  • Ochuzeni nebudou ani děti, pro které je zde dětský zábavní park s autíčky, čtyřkolkami, tobogány a spoustou jiných atrakcí.

Další možnosti sportovního vyžití: minigolf, vodní kola, stolní i plážový tenis, volejbal, bedminton či fotbal. Během večera se vydejte na bowling.


Banská Bystrica - město plné možností

Vydejte se na historické náměstí se Šikmou věží, Zpívající fontánou, morovým sloupem a městským hradem, který je národní kulturní památkou. Navštivte třeba Muzeum SNP, Státní operu, pivovar Urpiner nebo jednu z restaurací s tradiční slovenskou kuchyní.

Na výlet se vypravte do krápníkové Harmanecké jeskyně. Za návštěvu stojí také známá Špania dolina a Ľupčiansky hrad v Slovenskej Ľupči. Máte rádi turistiku? Vydejte se Naučným chodníkem po hřebenu Velké Fatry ne po Bystrickém sedle.

Hotel Dixon ****

Hotel Dixon ****

Švermova 32 , Banská Bystrica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MUDr. Juraj Sninský - Dixon rezort IČ: 17840775


+421 48 471 78 00

recepcia@dixon.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0 m