Užijte si pohodovou dovolenou v oblíbené přírodě Nízkých Tater. Těšit se můžete na ubytování v rodinném penzionu, polopenzi a vstup do aquaparku Tatralandie nebo wellness (dle výběru). Dítě do 6 let zdarma.

O ubytování

Rodinný penzion Zivka *** se nachází v nádherné přírodě Nízkých Tater na konci obce Závažná Poruba, v rodišti významného slovenského básníka Milana Rúfuse. Okolí je velmi bohaté na nejrůznějších výletní cíle, včetně přírodních i kulturních památek. Krásné výlety a zábavné aktivity si zde užijete v jakémkoliv ročním období.

Za podívanou rozhodně stojí Muzeum liptovskej dediny (21,3 km), památka UNESCO s přesnými kopiemi staveb, které v 70. letech pohltila voda přehrady Liptovská Mara. Na každém domečku navíc najdete informace o původu, majiteli a jeho společenském postavení. Na seznamu památek UNESCO najdete i Vlkolínec (44,6 km), zapomenutou vesnička v klínu Velké Fatry. S dětmi se podívejte do ZOO Kontakt (10,7 km), milovníci adrenalinové zábavy si zase užijí jízdu na letní bobové dráze Žiarce (16,8 km) nebo lítání v aerodynamickém tunelu Hurricane Factory (10,7 km).

Z přírodních krás zaujmou mimo jiné jeskyně v Demänovské dolině - Ledová jeskyně (15,3 km) a Jeskyně svobody (17,7 km) s působivou krápníkovou výzdobou. Prozkoumejte i Stanišovské jeskyně v Liptovském Jánu (12,7 km) - v 871 metrů dlouhém jeskynním komplexu uvidíte kromě krápníků i křišťálově čistá jezírka. V létě nesmíte vynechat návštěvu Liptovské Mary (12,6 km), vodní nádrže s různorodými atrakcemi. V zimě zase budou skvělým zdrojem zábavy četné okolní sjezdovky, zárukou kvality je lyžařské středisko Jasná (22,9 km), největší ski areál na Slovensko, hned u penzionu potom budete mít lyžařské středisko Opalisko (500 m).

Pokud se chcete vydovádět nebo ohřát v termální vodě, zamiřte do aquaparku či termálních lázní. Nedaleký Aquapark Tatralandia (10,8 km) je největším celoročním areálem vodní zábavy na Slovensku, v Čechách a Polsku. Najdete zde 26 tobogánů, skluzavku, Funpark a Tropical Paradise park, kde teplota vody ani vzduchu nikdy neklesne pod 30 °C. Navštívit můžete i Vodní ráj Gino Paradise Bešeňová (29,3 km) s bazény naplněnými termální vodou, která blahodárně působí na pohybové a dýchací ústrojí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulné zařízeném dvoulůžkovém nebo třílůžkovém pokoji. Každý pokoj je vybavený LCD TV, rádiem, budíkem, WiFi připojením a vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha). Některé pokoje mají i vlastní balkon.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je příjemná restaurace a kavárna, kde zahájíte den snídaní ve formě bohatého bufetu a zakončíte jej opět bufetovou večeří. Přes den si zde můžete objednat také oběd ze stálého či denního jídelního lístku, drobné občerstvení, kávu nebo jiný oblíbený nápoj. Restaurace je zaměřená na tradiční slovenská jídla, ale i mezinárodní speciality.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci můžete využít wellness zónu penzionu. Čeká zde na vás vířivka se širokospektrální masáží celého těla pomocí vzduchových a vodních trysek, finská či parní sauna a odpočívárna s lehátky.

Penzion Zivka

Penzion Zivka

Hlavná 550 , Závažná Poruba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ZIVKA group s.r.o. IČ: 54627338


+421 917 277 777

penzion@zivka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
12 €/noc do 50 cm, 15 €/noc nad 50 cm
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
10 m
Aquapark
10 km
Sjezdovka
0,4 km