Ideální dovolená na Slovensku u NP Pieniny je ideální pro milovníky cyklistiky a turistiky. Polopenze/all inclusive, wellness a vstup do bazénu. Okolí penzionu nabízí nespočet možností výletů.
Ideální dovolená na Slovensku u NP Pieniny je ideální pro milovníky cyklistiky a turistiky. Polopenze/all inclusive, wellness a vstup do bazénu. Okolí penzionu nabízí nespočet možností výletů.

Nezapomenutelná dovolená v Národním parku Pieniny

Vydejte se na dovolenou do okouzlujícího regionu Zamaguria. Penzion najdete ve Spišské Staré Vsi vzdálené pouhých 9 km od Červeného Kláštera na hranici Pieninského národního parku a přírodní rezervace Prielom Dunajca.

Hosté budou ubytovaní v moderně zařízených pokojích s TV a vlastním sociálním zařízením. Z každého pokoje je navíc i krásný výhled do širokého okolí.

V restauraci penzionu si pochutnáte jak na slovenských, tak i mezinárodních dobrotách - především těch italských. Takže ať už patříte mezi milovníky halušek, těstovin či pizzy, rozhodně si přijdete na své.

Národní park, turistika a termální koupaliště

Lokalita hotelu je ideální pro turistiku. Vydejte se například na nejvyšší polské velikány ze kterých budete mít okouzlující výhled do okolí. Ti odvážnější mohou vyzkoušet třeba raft a sjezd na pltích po řece Dunajec nebo parašutistický seskok.

Další tipy na výlet:

  • Národní park Pieniny, který je nejmenším národním parkem Slovenska.
  • Čorštýnské jezero - přehrada na Dunajci mezi Pieninami a Gorcemi na které se můžete svézt i lodí.
  • Turistická osada Čorštýn - najdete zde komplex historických dřevěných budov přesunutých při budování přehrady z jejího dna. Zachráněné domy tvoří malý skansen lidové architektury.
  • Termální koupaliště Izabela Vyšné Ružbachy - najdete zde 2 velké, 2 dětské a 1 krytý termální bazén s přírodní léčivou vodou v širokém okolí. Hlavní atrakcí areálu je ostrov v rekreačním bazénu s vysokými jehličnatými stromy a posuvná kopule na termálním krytém bazénu.
Hotel ELAND ***

Hotel ELAND ***

ul. SNP 219 , Spišská Stará Ves
Slovenská republika

Provozuje společnost:
FOR PARTNERS, s. r. o. IČ: 48054089


+421 908 967 429

info@penzioneland.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování