Nabitá dovolená v penzionu Banský Dom *** v klidné přírodě Štiavnických vrchů (střední Slovensko). Ideální místo pro turisty, cyklisty a UNESCO nadšence. V ceně bohatá polopenze a wellness. Platnost až do listopadu.
Nabitá dovolená v penzionu Banský Dom *** v klidné přírodě Štiavnických vrchů (střední Slovensko). Ideální místo pro turisty, cyklisty a UNESCO nadšence. V ceně bohatá polopenze a wellness. Platnost až do listopadu.

Nově zrekonstruovaný penzion v atraktivní lokalitě

Užijte si pohodovou dovolenou v oblasti Štiavnických vrchů, které jsou ideálním místem pro všechny milovníky přírody. Penzion Banský Dom *** se nachází v západní části Štiavnických vrchů v Hodrušské dolině a je nejstarší měšťanskou budovou, která sice prošla v roce 2015 rekonstrukcí, ale i přesto si dokázala zachovat všechny původní památkové prvky.

Hosté budou ubytování v moderně zařízených pokojích s TV/SAT, minibarem a vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha). Na výběr máte kuřácké a nekuřácké pokoje.

Po celou dobu pobytu si v restauraci penzionu pochutnáte na bohaté polopenzi. Těšit se tak můžete na snídaně podávané formou bufetu a večeři o 2 chodech, kde si budete moci vybrat z denní nabídky 2 hlavních jídel.

Okolí penzionu je plné UNESCO památek

Oblast Hodruša - Hámre je ideální pro milovníky turistiky, cyklistiky a památek. Tato oblast se může pochlubit velkým množstvím památek, které jsou zařazeny do seznamu světově-kulturního dědictví UNESCO. Za návštěvu stojí například objekt šachty Lill, Dolnohodrušský tajch, povrchové dobývky na žile Rabenstein a plno dalších.

Další tipy na výlet:

  • Banská Štiavnica (UNESCO) - je malebné městečko, které se nachází v centru Štiavnických vrchů . Toto městečko je známé především díky tomu, že se zde těžilo velké množství zlata a stříbra.
  • Štola Glanzenberg - tato štola pochází ze 13. století, kdy se zde také začalo s těžbou zlaté rudy. Při příležitosti návštěvy Josefa II. byly uvnitř dokonce vybudovány schody, aby sám panovník mohl vidět, jak se zlato těží.
Banský Dom ***

Banský Dom ***

Hodruša Hámre č. 579 , Hondruša - Hámre
Slovenská republika

Provozuje společnost:
IMPA autoalarmy, s.r.o. IČ: 36718939


+421 455 382 725

recepcia@banskydom.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná