Užijte si skvělou dovolenou uprostřed krásné přírody ve Vysokých Tatrách, které jsou ideálním místem pro všechny turisty a cyklisty. Okolí vily nabízí nespočet možností využití volného času - jízdu na pltích, aquaparky.
Užijte si skvělou dovolenou uprostřed krásné přírody ve Vysokých Tatrách, které jsou ideálním místem pro všechny turisty a cyklisty. Okolí vily nabízí nespočet možností využití volného času - jízdu na pltích, aquaparky.

Dovolená v srdci Belianských Tater

Představte si romantiku a pohodu pod vrcholky Tater s výhledem na západ slunce - takovou nádheru totiž můžete každý den obdivovat z vily Artemis, která se nachází ve Ždiaru, v srdci Belianských Tater.Okolí vily je plné zeleně takže si můžete být jisti, že každodenní stres necháte stranou.

Hosté budou ubytování v útulně zařízených pokojích s TV, ledničkou, vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha) a balkónem, z kterého budete mít nádherný výhled na okolní hory.

Belianské Tatry: zábavní středisko, aquaparky i hrady

Lokalita Belianských Tater nabízí pro své návštěvníky i další možnosti, jak strávit volný čas. Co tedy podniknout a jaká místa stojí za vidění?

  • Pozemní lanovka na Hrebienok - vydejte se na Starý Smokovec a poté jedinou lanovkou tohoto typu na Slovensku až na samotný vrchol Hrebienok. Za 5 minut rychlé jízdy překonáte převýšení 247 metrů.

  • Belianská jeskyně - navštivte tuto ohromující krápníkovou jeskyni, která patří k těm největším na celém Slovensku. Obdivujte stalagmity, jezírka nebo vodopády.

  • Hrady - na své si přijdou milovníci památek, vydejte se k hradu Kežmarok nebo k hradu ve Starej Ľubovni.

  • Vášnivý cyklisté budou nadšeni - je zde několik cyklostezek. Kromě toho je lokalita parádním místem pro turistiku, vydejte se třeba ke Spišké Maguře, do Pienin nebo do Tatranské Lomnice přes Skalnaté Pleso.

  • Aquaparky – pokud chcete zažít odpoledne plné zábavy, navštivte jeden z několika aquaparků - Aquacity Poprad, Thermalpark Vrbov nebo vyrazte do Polska do Terma Bania Bialka či Terma Bukoviny.


Kousek od vily najdete středisko Ski & Sun Bachledová, kde můžete dovádět na bobové dráze, tubingu a děti si pak určitě rádi zaskáčou na trampolíně. Nechybí ani vyhlídková věž nebo lesní hry pro ty nejmenší.

Vila Artemis

Vila Artemis

Ždiar 515 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Eduart Kriššák IČ: 44154216


+(421) 908 212 567

info@vilaartemis.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování