Vydejte se na dovolenou do přírody Belianských Tater do penzionu Bayer v dědince Ždiar s milým personálem, domácí kuchyní a bohatým vyžitím. Využijte slevy do aquaparků, termálů, plavbu na vorech či do parku miniatur.
Vydejte se na dovolenou do přírody Belianských Tater do penzionu Bayer v dědince Ždiar s milým personálem, domácí kuchyní a bohatým vyžitím. Využijte slevy do aquaparků, termálů, plavbu na vorech či do parku miniatur.

Penzion ukrytý v Belianských Tatrách

Na pomezí Belianských Tater a Spišské Magury zažijete ideální dovolenou v obležení přírody a to v rodinném penzionu Bayer, který leží v goralské dědince Ždiar. Milý personál si potrpí na vřelém přístupu ke klientům a vynasnaží se, abyste si dovolenou zde opravdu užili.

V příjemně zařízených pokojích nechybí vlastní sociální zařízení, TV, WiFi připojení a dokonalý výhled do okolní přírody. V penzionu si potrpí na kvalitní a domácí kuchyni, která polaská vaše chuťové buňky. Užijete si bohaté snídaně i výtečné večeře.

Pokud zatoužíte po odpočinku využijte se slevou saunu či venkovní jacuzzi. Pro děti je k dispozici krásné hřiště, na kterém se mohou kdykoli vyřádit.

Belianské Tatry: zábavní středisko, aquaparky i hrady

Lokalita Belianských Tater nabízí pro své návštěvníky i další možnosti, jak strávit volný čas. Co tedy podniknout a jaká místa stojí za vidění?

  • Pozemní lanovka na Hrebienok - vydejte se na Starý Smokovec a poté jedinou lanovkou tohoto typu na Slovensku až na samotný vrchol Hrebienok. Za 5 minut rychlé jízdy překonáte převýšení 247 metrů.
  • Belianská jeskyně - navštivte tuto ohromující krápníkovou jeskyni, která patří k těm největším na celém Slovensku. Obdivujte stalagmity, jezírka nebo vodopády.
  • Hrady - na své si přijdou milovníci památek, vydejte se k hradu Kežmarok nebo k hradu ve Starej Ľubovni.
  • Vášnivý cyklisté budou nadšeni - je zde několik cyklostezek. Kromě toho je lokalita parádním místem pro turistiku, vydejte se třeba ke Spišké Maguře, do Pienin nebo do Tatranské Lomnice přes Skalnaté Pleso.
  • Aquaparky – pokud chcete zažít odpoledne plné zábavy, navštivte jeden z několika aquaparků - Aquacity Poprad, Thermalpark Vrbov nebo vyrazte do Polska do Terma Bania Bialka či Terma Bukoviny.

Jen 3 km od vás najdete středisko Ski & Sun Bachledová, nudy se tak rozhodně bát nemusíte. Dovádět tu můžete na bobové dráze, tubingu, děti si pak určitě rádi zaskáčou na trampolíně. Nechybí ani vyhlídková věž nebo lesní hry pro ty nejmenší.

Penzion Bayer

Penzion Bayer

Ždiar 210 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Júlia Čermáková IČ: 47115661


+421 948 473 522

bayer@privatbayer.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování