Užijte si parádní jarní či letní pobyt ve stylovém penzionu Blanka ve Ždiaru. Polopenze a perfektní možnosti odpočinku ve wellness i aktivního vyžití pro páry či rodiny s dětmi. K dispozici dětský koutek i letní terasa.
Užijte si parádní jarní či letní pobyt ve stylovém penzionu Blanka ve Ždiaru. Polopenze a perfektní možnosti odpočinku ve wellness i aktivního vyžití pro páry či rodiny s dětmi. K dispozici dětský koutek i letní terasa.

Pobyt přímo v centru nejkrásnější části Tater

O Belianských Tatrách se říká, že jde o nejhezčí část slovenských velehor. Přesvědčte se o tom sami při pobytu v penzionu Blanka, který leží ve Ždiaru a je obklopen přírodou a tradiční lidovou architekturou. Z penzionu je navíc krásný výhled do hor.


Předností penzionu je velmi milý a ochotný personál a doslova rodinná atmosféra. Nejen to však dělá z penzionu oblíbený cíl s vynikajícím hodnocením od spokojených zákazníků Slevokingu.


Penzion Blanka je stylově zařízený a pokoje jsou komfortně a vkusně vybaveny. V celém objektu dominuje dřevo a užít si můžete i řezbářská umělecká díla. Na každém pokoji je možnost přistýlky a najdete zde vlastní sociální zařízení, TV/SAT, WiFi připojení a rádio. Některé pokoje mají balkon.

Relaxujte ve velké vířivé vaně až pro 5 osob s masážními tryskami, sauně s hvězdným nebem nebo na letní terase.

Na dovolené budou spokojené i děti. Venku je pro ně připraven herní koutek s dřevěným domkem, klouzačkou, pískovištěm, houpačkou a trampolínou.

Jarní či letní dovolená a nespočet možností vyžití

V teplejších dnech je tato oblast perfektní pro cyklistiku (kola vám v penzionu bezplatně uschovají), ale také pro pěší túry či výlety.

Vydejte se na túru nebo výlet, ať už za přírodními krásami či za historií.

  • Túry ze Ždiaru do Tatranské Lomnice přes Skalnaté Pleso.
  • Pozemní lanovka na Hrebienok - vydejte se jedinou lanovkou tohoto typu na Slovensku až na samotný vrchol Hrebienok. Za 5 minut rychlé jízdy překonáte převýšení 247 metrů.
  • Památky UNESCO - Levoča, Spišský hrad, Spišská Kapitula.
  • Belianská jeskyně - navštivte tuto ohromující krápníkovou jeskyni, která patří k těm největším na celém Slovensku. Obdivujte stalagmity, jezírka nebo vodopády.

Pobavte se nebo relaxujte v termální vodě.

  • Celoroční bobová dráha v Bachledové o délce 1200 m.
  • Polské termály Tatranská Bukowina (vzdálená jen 20 km).
  • Nedaleko leží Thermalpark Vrbov (29 km), který je celoročně otevřený a nabízí relax v deseti bazénech s teplou termální vodou a nespočet vodních atrakcí. Zavítejte i do Aquacity Poprad (30 km).
Penzión Blanka

Penzión Blanka

Ždiar č. d. 393 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Jozef Andráš IČ: 33088390


+(421) 908 974 823

blanka@zdiar.sk

Check In
14:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování