Ideální rodinnou dovolenou si můžete užít v Hotelu Bachledka**** Strachan - bohatá polopenze a 2 děti zdarma. Těšte se na luxusní ubytování, wellness a vydatný odpočinek v tatranské přírodě poblíž aquaparků.
Ideální rodinnou dovolenou si můžete užít v Hotelu Bachledka**** Strachan - bohatá polopenze a 2 děti zdarma. Těšte se na luxusní ubytování, wellness a vydatný odpočinek v tatranské přírodě poblíž aquaparků.

Luxusní rodinná dovolená v Hotelu Bachledka**** Strachan 

Dopřejte si parádní pobyt v nádherné přírodě Belianských Tater. Hotel Bachledka**** Strachan je skvělou volbou - jedinečný komfort a spousta možností, jak si s celou vaší rodinou užít dovolenou na maximum. Bydlet budete v pokojích Komfort. Ty jsou vybaveny moderním nábytkem, který evokuje horskou atmosféru. K dispozici je zde TV/SAT a vlastní sociální zařízení. 

Odpočiňte si v moderním wellness centru, kde najdete parní a finskou saunu, infrasaunu, masáže, vířivku, perličkovou vanu a relaxační zónu.

Skvělá mezinárodní kuchyně i goralské dobroty

Milovníci jídla se mohou těšit na jedinečný kulinářský zážitek. V hotelové restauraci pro vás speciálně nachystají například pokrmy z goralské a mezinárodní kuchyně, pochutnáte si na samých dobrotách, které potěší vaše chuťové pohárky.

Snídaně formou švédských stolů - široký výběr z jídel teplého i studeného bufetu, pomazánek, salátů, domácích džemů, pečiva, ovoce, jogurtů, cereálií, kávy, čajů, mléka, džusů, ...

Večeře jsou formou švédských stolů, nebo servírované (gurmánská večeře o několika chodech). Těšte se na tradiční pochoutky jako je domácí slanina, klobásy, ovčí sýry, bohatý výběr masitých i bezmasých pokrmů, přílohy, saláty a také sladké pokušení.

Zábavní středisko Ski & Sun Bachledová, aquaparky i hrady

Hotel leží přímo ve středisku Ski & Sun Bachledová, nudy se tak rozhodně bát nemusíte. Dovádět tu můžete na bobové dráze, tubingu, děti si pak určitě rádi zaskáčou na trampolíně. Nechybí ani vyhlídková věž nebo lesní hry pro ty nejmenší.

Lokalita Belianských Tater nabízí pro své návštěvníky i další možnosti, jak strávit volný čas. Co tedy podniknout a jaká místa stojí za vidění?

  • Pozemní lanovka na Hrebienok - vydejte se jedinou lanovkou tohoto typu na Slovensku až na samotný vrchol Hrebienok. Za 5 minut rychlé jízdy překonáte převýšení 247 metrů.
  • Belianská jeskyně -  navštivte tuto ohromující krápníkovou jeskyni, která patří k těm největším na celém Slovensku. Obdivujte stalagmity, jezírka nebo vodopády.
  • Hrady -  na své si přijdou milovníci památek, vydejte se k hradu Kežmarok nebo k hradu ve Starej Ľubovni.
  • Aquaparky – pokud chcete zažít odpoledne plné zábavy,navštivte jeden z několika aquaparků: Aquacity Poprad, Thermal Park Vrbov nebo Terma Bania Bialka v Polsku.

Vášnivý cyklisté budou nadšeni - je zde několik cyklostezek. Kromě toho je lokalita parádním místem pro turistiku, vydejte se třeba ke Spišké Maguře nebo do Pienin.

Hotel Bachledka **** Strachan

Hotel Bachledka **** Strachan

Bachledova dolina 695 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
STRACHAN , s.r.o. IČ: 45326533


+421 908 507 773

recepcia@hotelbachledka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná