Nízké Tatry v hotelu Ostredok *** uprostřed centra turistického střediska Jasná s polopenzí a wellness (sauna, masáže). Možnost výletu do Demänovské jeskyně, která je známa díky své bohaté výzdobě plné krápníků.

O ubytování

Nízké Tatry jsou nevyčerpatelným zdrojem zábavy, krásné přírody a sportovního vyžití. Užijte si pobyt v Hotelu Ostredok ***, který se nachází v centru turistického střediska Jasná. K mnoha krásným vyhlídkám či přírodním úkazům to budete mít pár kroků, k rozhledně Ostredok se dostanete za 4 minuty chůze, k Naučné stezce Demänovská dolina za 6 minut a ke krásnému Vrbickému plesu za 10. Slavné Demänovské jeskyně, jejich návštěvu nesmíte vynechat, jsou pak vzdáleny mezi 4 a 6 km. V zimě to k lyžařským vlekům budete mít co by kamenem dohodil, lyžařské středisko Jasná se nachází jen 500 m od hotelu. A za relaxem se stavte do 17 km vzdálené oázy zábavy a odpočinku, Aquaparku Tatralandia.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech s možností umístění až dvou přistýlek. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou a WC, satelitní TV, telefon a možnost připojení k WiFi.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na bohatou polopenzi plnou slovenských, italských a mezinárodních chutí.

Kde budete relaxovat?

Odhoďte každodenní stres v parní či finské sauně, infrasauně nebo ve venkovní vířivce, která skvěle uvolní vaše namožené svaly. Hotelové wellness nabízí velkou škálu procedur a masáží, ze kterých si vybere úplně každý.

Hotel Ostredok ***

Hotel Ostredok ***

Jasná 101 , Demänovská dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
bigos s.r.o. IČ: 46817476


+421 908 706 121

recepcia@ostredok.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
14,7 km
Sjezdovka
0,4 km