Odpočinkový pobyt v oblíbeném lázeňském městě s ubytováním ve Ville Lux jen 600 m od termálního koupaliště. V ceně balíčku snídaně, sauna, tenisové kurty i láhev vína.
Odpočinkový pobyt v oblíbeném lázeňském městě s ubytováním ve Ville Lux jen 600 m od termálního koupaliště. V ceně balíčku snídaně, sauna, tenisové kurty i láhev vína.

Relaxační pobyt ve Ville Lux ve Velkém Mederu

Villu Lux najdete v klidné části Velkého Mederu, populárního lázeňského města a pouze 600 metrů od termálního koupaliště s léčivou vodou. 

Díky výborné kvalitě ubytování a služeb se Villa Lux může chlubit skvělým hodnocením od svých zákazníků.

Villa nabízí několik typů ubytování, každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchou a WC, TV/SAT a ledničkou. 5 ze 13 pokojů je vybaveno i vlastní kuchyňkou. K dispozici jsou:

Pokoje s kuchyní

Vybavení kuchyně: lednička, rychlovarná konvice, mikrovlnka, talíře, skleničky, příbory.

  • 3x dvoulůžkový pokoj v přízemí
  • 2x čtyřlůžkový pokoj rodinného typu na patře

Pokoje bez kuchyně

  • 5x třílůžkový pokoj nadstandardního typu na patře 
  • 3x dvoulůžkový pokoj standardního typu na patře

V případě pěkného počasí je pro děti na zahradě k dispozici venkovní hřiště, kde se můžou vyřádit. Dospělí pak můžou relaxovat v sauně, nebo si zahrát tenis.

Termální koupaliště s osmi bazény

Hlavním lákadlem Velkého Mederu je termální komplex Thermal Corvinius, který nabízí 8 bazénů s termální léčivou vodou. Nachází se pouze 1 km (12 minut chůze) od Villy Lux.

Ve všech 8 bazénech je termální voda s teplotou 26 - 38 °C, která má blahodárné účinky na pohybové ústrojí, páteř, svalstvo a má regenerační účinky na lidský organismus.  Komplex funguje celoročně. Ceník najdete zde.

Kam na výlety? Vodní mlýny i projížďka na koni

V oblasti Podunajské nížiny, ve které Velký Meder leží, najdete např. vodní mlýny a rovněž krásnou krajinu, která je vhodná k turistice, projížďkám na kole, jízdě na koni nebo vyhlídkové plavbě na lodi. 

Nezapomeňte navštívit také Komárno nebo Dunajskou Stredu. V Komárně je k vidění unikátní vojenská pevnost postavená v 16. století.

Nedaleko leží například i ranč Czajlik ideální k projížďkám na koni. Na výlet se můžete vydat také do maďarského Györu.

Penzion Villa Lux

Penzion Villa Lux

Kurtaserská ul. 279/89 , Veľký Meder
Slovenská republika

Provozuje společnost:
M & J INVEST, s.r.o. IČ: 45318468


+421 915 805 806

info@3333.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování