Regenerační wellness pobyt pro celou rodinu až do června. Jánská dolina s ubytováním v atraktivním 3* hotelu pro dva s polopenzí a wellness procedurami. Vstup do sauny i bazénu + až 2 děti do 15 let ZDARMA.
Regenerační wellness pobyt pro celou rodinu až do června. Jánská dolina s ubytováním v atraktivním 3* hotelu pro dva s polopenzí a wellness procedurami. Vstup do sauny i bazénu + až 2 děti do 15 let ZDARMA.

Nízké Tatry pro celou rodinu v Relax Hotelu Avena***

Relax Hotelu Avena*** najdete v krásném a tichém horském prostředí nedaleko obce Liptovský Ján. Toto území se nachází v malebné scenérii Národního parku Nízké Tatry, ze severní strany v Jánské dolině.

Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových, rodinných pokojích (2 samostatné pokoje) nebo apartmánech, které poskytují příjemné pohodlí a jsou vybaveny samostatným sociálním zařízením, sprchovým koutem, telefonem, LCD TV/SAT. Ve většině pokojů najdete také balkon.

Hotel získal skvělé hodnocení spokojených hostů za kvalitu služeb, chutnou stravu a příjemný personál.

V hotelové restauraci si vychutnáte vynikající pokrmy a vyberete si ze spousty nápojů. Právě zde je servírována polopenze. Na výběr je také z vegetariánské i dietní stravy.

Rehabilitace těla i mysli ve wellness

Wellness centrum hotelu vám nabízí program zaměřený hlavně na rehabilitační procedury, masáže a zábaly, o které se stará tým vysoce školených odborníků. Dopřejte vašemu tělu zasloužený odpočinek a uvolněte se v bazénu či sauně.

Využít můžete také vstup do moderního wellness v blízkém hotelu Alexandra***. K dispozici máte špičkový plavecký bazén s délkou 25 metrů, velký saunový svět, solnou inhalaci, vířivou vanu, vodní cestu - masáž nohou, ledopád, tepidárium, skotské střiky, tropický déšť a mnoho dalšího.

Termální prameny a příroda

V Liptovském Jánu vyvěrá 7 termálních pramenů, kterými jsou naplňovány bazény na termálním koupališti Thermal Raj (1,5 km procházkou, 3 min. autem).

Pokud si chcete zadovádět a unavit vaše děti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia, jedinečného zábavního parku se spoustou atrakcí.

Zapomenout byste rozhodně neměli ani na turistiku. Nízké Tatry přímo vyzývají k výletům do přírody. Navštívit můžete třeba:

  • Lúčanský vodopád - tato národní přírodní památka je skvělým cílem pro výlety, jedná se o 13 m vysoký kaskádový vodopád.
  • Vrbické pleso je největší ledovcové jezero Nízkých Tater.
  • Zoo Liptovský Mikuláš jehož návštěvu ocení hlavně nejmenší návštěvníci.
Relax Hotel *** Avena

Relax Hotel *** Avena

Jánska dolina 345 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
SK AVICENNA Plus spol. s r.o. IČ: 36404454


+421-(0)44-5263 401

avena@avena.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování