Vydejte se na rodinnou dovolenou tam, kde se nebudete nudit ani na chvíli. Pobyt plný zážitků i relaxace vám zaručí hotel Eufória ***. V ceně máte vstup do sauny a vířivky.

O ubytování

Komfortní ubytování nabízí nově zrekonstruovaný Hotel Eufória ***, který se nachází ve vesnici Nová Lesná. Starý Smokovec se světem kouzel Tricklandia, vyhlášenou pozemní lanovkou a dalšími lákadly je vzdálený přibližně 4 km. Zároveň se vám zde rozprostírá svět dechberoucí tatranské přírody, projděte si třeba Křížovou cestu až na Pěknou vyhlídku či Slavkovskou dolinu, vyjděte (nebo se vyvezte lanovkou) ke Skalnatému plesu (12 km) a pokud vám nevadí cestovat trochu dál, určitě nevynechte Štrbské Pleso (18 km). Do většího města Poprad to odsud budete mít nějakých 13 km, kde po prohlídce města můžete zavítat za relaxací do AquaCity Poprad. V zimě si v okolí parádně zalyžujete v některém z blízkých lyžařských středisek - nejbližší je Jakubkova lúka 6 km.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj je vybavený dvoulůžkem nebo 2 jednolůžkovými postelemi, televizí a pracovním stolem. Některé pokoje mají navíc křeslo k posezení, k dispozici budete mít také WiFi připojení. V koupelně najdete vanu nebo sprchový kout.

Rodinný pokoj Standard je pohodlná varianta až pro 3 osoby s manželskou postelí, jednolůžkem a pohodlným křeslem. Součástí pokoje je samostatná koupelna a nechybí pracovní stůl, televize či WiFi připojení. Koupelna je vybavená vanou.

Rodinný pokoj Comfort je prostornější, kromě 3 postelí v něm najdete také velkou pohovku, televizi a stůl. Součástí je prostorná koupelna s velkou vanou. V pokoji se bez problému připojíte na WiFi.

Apartmány je rozdělený na obývací část s pohovkou, Hi-Fi systémem, křesly a pracovním stolem a ložnici s manželskou postelí. V apartmánu budete mít k dispozici varnou konvici na čaj a kávu, minerální vodu a WiFi připojení. Koupelna je vybavená prostorným sprchovým koutem a toaleta je v tomto pokoji samostatně.

Na čem si pochutnáte?

Dospělí jistě ocení nabídku hotelové restaurace a baru s výhledem na panorama Vysokých Tater. Ráno i večer se zde díky polopenzi najíte do sytosti z dobrot servírovaných formou bufetu. V průběhu dne se zastavte na pokrmy z menu à la carte. Na vyžádání pro vás personál restaurace připraví i jídla bez lepku či laktózy.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu si odpočiňte ve wellness centru s finskou saunou a vířivkou, které mají blahodárný vliv na krevní oběh a posílení imunity.

Cestujete s dětmi?

V hotelu se budou příjemně cítit i vaše děti. Spoustu zábavy si užijí v dětském koutku.

Něco navíc

O sportovní vyžití zde rozhodně nebudete mít nouzi. V prostorách hotelu najdete fitness centrum, biliard, stolní tenis či air hokej. V létě je možné si zahrát tenis na venkovních kurtech. Součástí hotelu je i úschovna kol a lyží.

Hotel Eufória ***

Hotel Eufória ***

Nová Lesná 399 , Nová Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Dalian SK, s.r.o. IČ: 47460652


+421 911 717 775

recepcia@hoteleuforia.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
22 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,8 km
Sjezdovka
0,9 km