Skvělou rodinnou dovolenou zažijete v samém srdci Vysokých Tater. V hotelu Tulipán si užijete polopenzi ve vyhlášené restauraci a také si odpočinete ve wellness. Děti do 18 let zdarma.

O ubytování

Hotel Tulipán *** se nachází v Tatranské Lomnici , odkud máte úžasný výhled na Tatry, horskou atmosféru dotvářejí přilehlé domky v typické tatranské architektuře. U hotelu najdete bobovou dráhu (100 m) a kousek dál lanovku na Lomnický štít . Právě na tento vrchol si můžete udělat krásnou túru. Nebo se vyvezte se lanovkou nahoru a udělejte si procházku po malebném okolí Skalnatého Plesa, třeba rovnou po naučné stezce.

V zimě si zalyžujete na parádních sjezdovkách lyžařských středisek Tatranská Lomnica (1,1 km), Starý Smokovec (7,2 km) a Štrbské Pleso (23,1 km). Přímo v Tatranské Lomnici přitom najdete nejdelší sjezdovku s nejvyšším převýšením na Slovensku. Ve Starém Smokovci si zase kromě lyžování užijete také snowtubing, sáňkování a další zábavné aktivity. Štrbské Pleso pak láká mimo jiné na 26 km udržovaných tratí pro běžkaře

Užijete si také úžasné pěší či cyklistické výlety. Jen necelých 6 km od hotelu se nachází nádherné Vodopády Studeného Potoka, Starý Smokovec s pozemní lanovkou i světem triků Tricklandií je vzdálený jen 6,6 km. Vyvezte se lanovkou na Hrebienok (6,7 km) a navštivte Rainerovu chatu (6,5 km). Do Popradu s vyhlášeným AquaCity Poprad se autem dostanete za 20 minut, na termální koupaliště Vrbov se dostanete za 19 minut.

Kde budete spát?

Standardní dvoulůžkové pokoje jsou vybavené dvěma postelemi, malou kuchyňkou (mikrovlnka je na požádání), vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a televizí. Některé mají i rozkládací pohovku, která může sloužit jako přistýlka.

Za příplatek se můžete bytovat se v prostorných apartmánech s možností přistýlky. Ani zde nechybí kuchyňka a koupelna je vybavená vanou.

Na čem si pochutnáte?

Ubytování má vlastní restauraci, v níž se můžete těšit na kvalitní mezinárodní gastronomii s prvky tradiční české kuchyně. Ochutnat zde můžete také vegetariánské či dietní pokrmy. K chutnému jídlu zvolte také správně víno nebo řemeslné pivo, skvělou nealkoholickou alternativou je domácí limonáda.

Večer doporučujeme navštívit hotelový bar, kde vám zkušený barman namíchá nápoje podle vašich představ. Ráno si zas dopřejte doušek kvalitní kávy v kavárně nebo navštivte cukrárnu a pochutnejte si na koláčích od místní cukrářky.

Kde budete relaxovat?

K hotelu patří i krásný vitální svět s hydromasážní vířivkou, několika saunami (finská, parní, infra, bylinková), po vyhřívání se v sauně se zchlaďte v kádi s vodou. Skvělý relax zakončete odpočinkem na lehátkách nebo příjemnou masáží.

Cestujete s dětmi?

Hotel je vhodný pro dovolenou s dětmi. Zdarma jsou k zapůjčení dětské postýlky a vysoké jídelní židličky, v restauraci je navíc možné objednat dětské porce.

Hotel Tulipán ***

Hotel Tulipán ***

Tatranská Lomnica 63 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
GOLEM Holding, s.r.o. IČ: 50567756


+421 940 65 65 25

recepcia@hoteltulipan.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
16 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
0,6 km