Oblíbená turistická lokalita Liptov patří mezi nejvyhledávanější v Nízkých Tatrách. Ubytováni budete v 3* hotelu s polopenzí, saunou a vířivkou. V blízkosti termální koupaliště. Kupón platí až do listopadu.

O ubytování

Hotel Rendez-Vous *** stojí v malebné vesničce Liptovský Trnovec, jen 10 minut chůze od přehrady Liptovská Mara. Z hotelu jste za chvíli také v Aquaparku Tatralandia, který je od hotelu vzdálen jen 2 km, nebo v Liptovském Mikuláši vzdáleném jen 8 km.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom z dvoulůžkových pokojů s krásným výhledem na Kriváň nebo na Liptovskou Maru. K pohodlí vám poslouží vlastní koupelna s vanou či sprchovým koutem (podle typu pokoje). K dispozici je televize, WiFi a fén.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace nabízí množství gurmánských zážitků v podobě slovenských i zahraničních specialit. Pokrmy se připravují z čerstvých a BIO potravin od regionálních výrobců. Míchané drinky, kávu či chutné zákusky si můžete dopřát ve stylovém lobby baru s krbem.

Kde budete relaxovat?

Po dni plném turistiky a poznávání krás okolí si dopřejte zasloužený relax v hotelovém wellness. Vaše svaly uvolní vířivka s kapacitou až 4 osoby a příjemně je prohřeje finská sauna.

Cestujete s dětmi?

Nejmenší hosté si zamilují venkovní hřiště postavené převážně ze dřeva. Do syta se zde vyřádí na prolézačkách, skluzavce, pískovišti či při skákání na trampolíně.

Hotel Rendez-Vous ***

Hotel Rendez-Vous ***

Liptovský Trnovec 312 , Liptovský Trnovec
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ALSEN, s.r.o. IČ: 36291609


+421 (0)44 55 988 00

hotelrendez@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2 km
Sjezdovka
15 km