Máte rádi ruch velkoměsta a slovenskou kuchyni? Pak si Bratislavu určitě užijete. V křivolakých uličkách totiž najdete jak restaurace, tak i památky, nákupní centra a vše co k městu patří. Kupóny mají platnost celý rok.
Máte rádi ruch velkoměsta a slovenskou kuchyni? Pak si Bratislavu určitě užijete. V křivolakých uličkách totiž najdete jak restaurace, tak i památky, nákupní centra a vše co k městu patří. Kupóny mají platnost celý rok.

Hotel Gaudio*** mezi dvěma metropolemi - užijte si vaši dovolenou v hlavním slovenském městě

Kdo by neměl rád Bratislavu. Město, ve kterém se mísí moderní obchodní centra s dominantou Bratislavského hradu a kde na vás dýchne takřka umělecká atmosféra. 

Pokud chcete mít toto všechno, a ještě víc, během dovolené neustále na dosah, vsaďte na hotel Gaudio*** se strategickou polohou. Z hotelu Gaudio*** se snadno dostanete autem, městkou dopravou nebo pěšky do samotné historické části metropole.

Prostorné dvoulůžkové pokoje mají možnost přistýlky a samozřejmost je vlastní sociální zařízení, plazmová TV se satelitem a minibar. Na požádání vám zdarma zapůjčí fén, župan, papuče a trezor (na recepci).

Slovenské lahůdky a relaxace ve wellness

Nechybí zde ani wellness centrum, kde najdete finskou saunu, vířivou vanu s hydromasáží, sprchu s tropickým deštěm i oddechový kout. K dispozici je i fitness a máte také možnost doplatit si masáž (nově i velice oblíbenou thajskou).

Součástí hotelu je také restaurace s kvalitní domácí kuchyní a letní terasou. Vychutnejte si výtečný oběd, večeři nebo se rozmazlete lahodným dezertem. Pro kuřáky je zde oddělený salonek.

Chcete si večer dopřát kapku alkoholu? Hotel má také bar s širokou nabídkou nejrůznějších drinků.

Bratislavská zoo, Vídeň i termální lázně - v Bratislavě se nikdo nudit nemůže

Za lvem, surikatami nebo dokonce dinosaury vyrazte do bratislavské zoo. Kromě živých zvířat všeho druhu tu totiž najdete i dinopark (více informací zde).

Malé avšak krásné historické centrum s množstvím stylových kaváren a restaurací je ideální pro poznávání i odpočinek. Dominantou je Bratislavský hrad, který se tyčí nad městem a také stojí za návštěvu.

  • Vydejte se k Michalské bráně ve které se nachází Muzeum zbraní.
  • A co procházka k nejstarší budově v Bratislavě, kterou je Stará radnice?
  • Pokud vás láká umění, neměli byste vynechat Slovenskou národní galerii ani Galerii města Bratislavy.
  • V okolí je také spousta kostelů, hradů a plno dalších muzeí.

Jen hodinu jízdy vlakem od Bratislavy se nachází Vídeň - nejnavštěvovanější místo v Rakousku. Ať už se budete ve Vídni procházet po hlavní nákupní třídě nebo po památkách, budete nevěřícně vrtět hlavou nad okázalou a zároveň příjemnou noblesou této metropole.

Pokud vás unaví chození po památkách, zajeďte si do 40 minut vzdálených termálních lázní Moszonmagyóvár s léčivou vodou, ta se řadí mezi 5 nejúčinnějších léčivých vod v Evropě. Relaxovat tu můžete v saunách, sedacích bazénech nebo v bazénech s léčivou vodou.

Hotel Gaudio

Hotel Gaudio

Údernícka č.14 , Bratislava
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Gaudio Liberty s.r.o. IČ: 48159468


+421 903 404 093

rezervacie@hotelgaudio.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování