Vyzkoušejte si bydlení v mobilních domech Kemp Bystrina a poznejte čistou přírodu Nízkých Tater v Demänovskej doline. V ceně Liptov Region Card s množstvím slev. Přírodní areál je skvělý pro rodiny s dětmi. Až do října.
Vyzkoušejte si bydlení v mobilních domech Kemp Bystrina a poznejte čistou přírodu Nízkých Tater v Demänovskej doline. V ceně Liptov Region Card s množstvím slev. Přírodní areál je skvělý pro rodiny s dětmi. Až do října.

Poznejte klid Nízkých Tater na vlastní kůži

V Demänovské dolině leží Kemp Bystrina – obklopují ho lesy a louky s výhledem na známou Pavčinu Lehotu. Místo, které vašim letním dovoleným nasadí laťku pořádně vysoko. V mobilních domcích najdete až překvapivý komfort – 2 ložnice, vlastní kuchyň, sociální zařízení a terasu.


Dovolená v kempu je ideální místo pro rodiny. Děti se mohou vyřádit na hřišti zatímco rodiče budou grilovat nebo si ve wellness centru dopřávat masáž.


Areál kempu vybízí k aktivnímu trávení volného času – hry, sport (v blízkosti je fotbalové hřiště, bobová dráha, tenisový kurt), opékání.

Chuťové buňky polechtáte v restauraci Koliba Bystrina – kuchaři vám připraví slovenské i mezinárodní speciality.


Součástí balíčku je i Liptov Region Card s velkým množstvím slev:

  • Aqua-vital park & wellness kúpele lúčky
  • 10% sleva ve vybraných restauracích
  • 5 - 50% sleva na vstupy na více než 70 atrakcí
  • Více informací o slevách zde.

Příroda, výlety i koupání - dokonalá dovolená pro rodiny

Na své si v okolí areálu přijdou houbaři i cyklisté, kteří jistě ocení spoustu cyklostezek či nedalekou půjčovnu kol. V blízkosti jsou také jeskyně a nespočet dalších zajímavostí.

O další zábavu se vám postarají třeba tyto atrakce:

  • Demänovská ledová jeskyně, která patří mezi nejkrásnější jeskyně v Evropě.
  • Nejznámější a nejvyšší vrcholy Nízkých Tater - Ďumbier a Chopok.
  • Tatralandia - největší aquapark na Slovensku, v Česku a Polsku. Užijte si 26 tobogánů a skluzavek, atrakce ve Funparku, či Tropical Paradise park, kde teplota vody ani vzduchu neklesá pod 30 °C nebo termály Gino Paradise Bešeňová.
  • Využijte také slevy do lanového parku Tarzánie, na tenisové kurty, půjčovnu kol a různé adrenalinové atrakce jako je paragliding, rafting, paintball, motokáry, apod.
Kemping Bystrina **

Kemping Bystrina **

Hotel Bystrina 23 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Urbanová Jana IČ: 50844318


+(421) 445 548 163

hotelbystrina@hotelbystrina.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná