Dopřejte si parádní dovolenou v kouzelné přírodě Vysokých Tater. Ubytování v hotelu Rysy*** s polopenzí a vstupem do sauny a vířivky. Ideální pro rodinnou dovolenou v blízkosti aquaparků.
Dopřejte si parádní dovolenou v kouzelné přírodě Vysokých Tater. Ubytování v hotelu Rysy*** s polopenzí a vstupem do sauny a vířivky. Ideální pro rodinnou dovolenou v blízkosti aquaparků.

Hotel Rysy*** v kouzelné přírodě Vysokých Tater

Vydejte se do malebné krajiny Vysokých Tater a užijte si dovolenou v hotelu Rysy***. Najdete jej v horské vesničce Tatranská Štrba, která je obklopená kouzelnou přírodou. 

Hosté si v tomto hotelu obzvlášť chválí vynikající stravu, čisté prostředí a ochotný, milý a usmívající se personál. Další názory na tento hotel si můžete přečíst v recenzích.

Ubytování nabízí hotel v příjemně zařízených dvoulůžkových pokojích, které jsou nově zrekonstruované. Každý z nich je vybavený přistýlkou, vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV/SAT a rádiem. Hosté mají k dispozici také balkon.

Vydatný oddych vám pak zaručí hotelové Relax centrum s možností sauny, vířivky nebo masáže. V ceně máte vstup na 15 minut do vířivky a na 15 minut do sauny pro dva.

Velikonoční pobyt

Užijte si Velikonoce v hotelu Rysy. V ceně balíčku navíc lahev vína, velikonoční program, animace pro děti a čokoládové překvapení pro děti.

Tato varianta je možná při pobytu na 3 noci (kupón za 4099 Kč) za příplatek 30 €/voucher. Doplatek za čtvrtou noc (24.-25.3. anebo 28.-29.3.) je 20 €/osoba/noc s polopenzí a wellness.

Zimní sezóna v Tatrách

Zajeďte si zalyžovat třeba do vyhlášeného lyžařského střediska v Tatranské Lomnici, které má jednu z nejdelších sezón a nabízí lyžařům nejdelší sjezdovku na Slovensku. Areál nabízí lyžování pod Lomnickým sedlem, široké sjezdovky ze Skalnatého plesa až dolů do Tatranské Lomnice. Lyžování si zde užijí jak pokročilí, tak začátečníci a děti. Najdete zde všechny typy sjezdovek i lyžařskou školu.

Novinky pro zimu 2016: každý rok si region pro své návštěvníky připraví něco nového - pro tuto zimu je to třeba Audi Ski Aréna s časomírou, Fun zone se sněhovými vlnami, Aprés Ski program s nočním sáňkováním, apod. Za návštěvu stojí také Tatranský dóm.

Po lyžování můžete odpočívat v Aquacity Poprad nebo Thermalparku Vrbov - oba aquaparky nabízejí bohaté možnosti relaxace v termální vodě, vodní atrakce i relaxační procedury.

V ceně k pobytu na 4 a 5 nocí je také Tatry Card, která vám poskytne více než 50 slev v tatranském regionu:

  • TC platí jako cestovní lístek ve všech vlacích na Slovensku a na tatranských linkách, které vás dopraví až pod svah (Štrba – Štrbské Pleso, Štrbské Pleso – Starý Smokovec – Poprad-Tatry, Starý Smokovec Tatranská Lomnica) a na trati Poprad-Tatry – Studený Potok – Tatranská Lomnica.
  • Až 30% sleva na vstup do Aquacity Poprad.
  • 6 jízd jen za 4 € na snowtubingové dráze.
  • 10% sleva do muzea TANAPU.
  • Slevy do restaurací, wellness, obchodů nebo půjčoven vybavení.
Hotel Rysy *** (staré)

Hotel Rysy *** (staré)

Tatranská Štrba , Tatranská Štrba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MM CLASS, s.r.o. IČ: 45387133


+421 904 303 777

recepcia@hotelrysy.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování