Zažijte skvělou dovolenou v srdci Vysokých Tater, v Miramonti Resort. V ceně polopenze, sauna, láhev vína a doprava električkou i skibusem. Jen pár km od resortu leží ski střediska Tatranská Lomnica a Starý Smokovec.
Zažijte skvělou dovolenou v srdci Vysokých Tater, v Miramonti Resort. V ceně polopenze, sauna, láhev vína a doprava električkou i skibusem. Jen pár km od resortu leží ski střediska Tatranská Lomnica a Starý Smokovec.

Ubytování v centru Vysokých Tater s električkou zdarma

Miramonti Resort se nachází v příjemném prostředí Horního Smokovce. Má skvělou lokalitu, jen 100 m od areálu se nachází električka, kterou můžou hosté zdarma využívat k výletům (propojuje Štrbské pleso, Starý Smokovec a Tatranskou Lomnici), električka je také vždy dopraví až přímo do areálu resortu. Jen 50 m od resortu má zastávku skibus, který vás zaveze do ski středisek, ta jsou v okolí hned 3.

Díky rodinné atmosféře je pobyt vhodný všechny věkové kategorie i pro rodiny s dětmi. Pokoje jsou prostorné, pěkné zařízené, mají vlastní sociální zařízení, TV, chladničku a rychlovarnou konvici.

K dispozici je restaurace, ve které se podává polopenze (bufetové snídaně, večeře formou menu - výběr ze dvou jídel). Využít můžete také saunu a stolní fotbal.

Pobyt v Miramonti Resortu je výborně hodnocený zákazníky Slevokingu, z vaší zimní dovolené tak určitě budete nadšení i vy.

Lyžování ve 3 střediscích

Kde si užijete zdolávání tatranských zasněžených vrcholků? Vybírat můžete hned ze tří ski středisek:

  • Tatranská Lomnica - leží cca 5km od resortu a zdarma se sem dostanete skibusem. Najdete tu 11 sjezdovek různých obtížností. Nechybí ani rozšířená sjezdovka ze Skalnatého plesa, která je nejvýše položená a nejstrmější v Lomnickém sedle.
  • Štrbské pleso - asi 17 km od resortu, k dispozici je 7 km lehkých až středně těžkých sjezdovek, součástí je také 17 km běžeckých tratí.
  • Starý Smokovec - 2 km od resortu Jakúbkova lúka je ideální pro začátečníky, můžete si také užít sáňkování na Hrebienku a to třeba i v noci.

Na recepci resortu si můžete koupit skipasy za výhodnou cenu:

  • 3 dny dospělý 91 €/ junior, senior 72 €/ dítě 62 €
  • 4 dny dospělý 119 €/ junior, senior 94 €/ dítě 82 €
  • 5 dní dospělý 145 €/ junior, senior 115 €/ dítě 100 €
  • 6 dní dospělý 169 €/ junior, senior 134 €/ dítě 117 €

Koupání v termálech

A kam po lyžování?

Pokud chcete zažít opravdovou dávku relaxace, zamiřte do termálních lázní a aquaparku Aquacity Poprad. Unikátní dvoupodlažní wellness centrum uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Díky termálním pramenům jsou venkovní bazény i v zimě příjemně vyhřáté.

Kopec zábavy a bezmeznou dávku relaxace si užijete na mnoha atrakcích: venkovní i vnitřní termální bazény pro relaxaci i plavání, vitální svět se 7 saunami, inhalace, sanárium, tepidárium, vířivky, apod. Relaxační zóny a mnoho dalšího..

Nedaleko leží Thermalpark Vrbov, který je celoročně otevřený a nabízí relax v deseti bazénech s teplou termální vodou a nespočet vodních atrakcí.

Miramonti Resort ***

Miramonti Resort ***

Horný Smokovec 8 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
PEPA TATRY s.r.o. IČ: 46963324


+421 948 019 922

info@miramonti.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
100 m
Aquapark
12 km
Sjezdovka
2 km