Dovolenou v Nízkých Tatrách si skvěle užijete v penzionu Galanto***. Skvělá lokalita (nedaleko tři lyžařská střediska a jen 10 km vzdálený aquapark Tatralandia), polopenze a wellness jsou zárukou pohody a zábavy.
Dovolenou v Nízkých Tatrách si skvěle užijete v penzionu Galanto***. Skvělá lokalita (nedaleko tři lyžařská střediska a jen 10 km vzdálený aquapark Tatralandia), polopenze a wellness jsou zárukou pohody a zábavy.

Nízké Tatry v penzionu Galanto*** - dovolená pro celou rodinu

Vydejte se na dovolenou do příjemného penzionu Galanto***, který leží v Jánské dolině. Ať už sem pojedete v zimě nebo na jaře, pobyt si užijete na maximum, v krásné přírodě Jánské doliny je totiž vždycky co podniknout. V blízkosti najdete 3 lyžařská střediska a jen 10 km od penzionu leží aquapark Tatralandia.

Ubytování nabízí penzion v komfortně zařízených pokojích s elegantním nábytkem. Samozřejmostí je vlastní koupelna a TV.

V penzionu dále najdete: bar, restauraci, letní a zimní terasu s výhledem na potok a hory, solnou jeskyni, saunu. Zasportovat si můžete v plaveckém bazénu ve Wellness hotelu Alexandra, který je od penzionu vzdálený 300 m. Tam také budete relaxovat ve wellness centru, kde je k dispozici: velký saunový svět, solná inhalace, vířivá vana, vodní cesta - masáž nohou, ledopád, tepidárium, skotské střiky, tropický déšť.

V penzionu si vaši dovolenou užijete skvěle s celou rodinou: až 2 děti do 15 let mají ubytování zdarma. Pro ty nejmenší návštěvníky penzion nachystal dětský koutek.

Zábava v zimě i na jaře

Zajímá vás, co můžete v okolí penzionu podniknout? Máme pro vás několik tipů

  • Ski středisko Opalisko - Závažná poruba - leží asi 3 km od Jánskej doliny, do tohoto střediska jezdí od penzionu skibus, přímo v penzionu si také můžete koupit celodenní skipasy (dospělý 12 €, junior 10 €, dítě 8 €). Délka sjezdovek je asi 3,2 km, středisko je ideální pro rodiny s dětmi a začátečníky.
  • Ski středisko Žiarce - asi 8 km od penzionu najdete ski středisko Žiarce, kde si můžete skvěle zalyžovat bez front a tlačenic na svazích. Středisko je ideální také pro rodiny s dětmi.
  • Ski areál Jasná - špičkově vybavený areál (asi 24 km od penzionu) nabízí 45 km upravených sjezdovek různých obtížností a 29 lanovek a vleků, nechybí ani freeridové zóny, snowpark, možnost večerního lyžování na osvětlených sjezdovkách.
  • Aquapark Tatralandia - tolik vodní zábavy na jednom místě jako v Tatralandii nikde nenajdete. Staňte se na celý den pirátem na obrovské dřevěné lodi, objevte podmořský svět ve šnorchlovacím bazénu, nebo si užijte spoustu zábavy a adrenalinu na tobogánech! Skvělé místo plné vodného dovádění, které si zamilují nejenom vaše děti.

Dále můžete zavítat třeba k Liptovské Maře, do Stanišovské jeskyně, Demänovské ledové jeskyně, do skanzenu Vlkolínec (UNESCO)...

Penzión Galanto ***

Penzión Galanto ***

Jánska dolina 176 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Relax Hotel s.r.o. IČ: 46780131


+421 905 180 746

galanto@penziongalanto.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná