Skvělá dovolená pro celou rodinu v 3* hotelu s wellness a bohatou polopenzí. Perfektní lokalita přímo v Jánské dolině jen kousek od sjezdovky, v ceně vstup do bazénu i sauny + až 2 děti do 15 let ubytování zdarma.
Skvělá dovolená pro celou rodinu v 3* hotelu s wellness a bohatou polopenzí. Perfektní lokalita přímo v Jánské dolině jen kousek od sjezdovky, v ceně vstup do bazénu i sauny + až 2 děti do 15 let ubytování zdarma.

Wellness pobyt jen kousek od sjezdovky v Relax Hotelu FIM***

Hotel se nachází v jednom z nejkrásnějších a pro turisty nejzajímavějších regionů Slovenska - Liptově, který nabízí širokou paletu možností a nespočet turistických, sportovních a kulturních aktivit.

Relax Hotel FIM*** prošel kompletní rekonstrukcí a modernizací svých služeb. Je situován přímo v srdci Demänovské doliny, s výhledem na majestátní nejvyšší vrch Nízkých Tater - Chopok.

Hotel získal skvělé hodnocení spokojených hostů za kvalitu služeb, chutnou stravu a příjemný personál.

Cílem majitelů hotelu je poskytnout všem hostům maximální komfort a relax v oblasti ubytovacích, stravovacích a rehabilitačních služeb. Hotel disponuje vlastní wellness zónou, kterou můžete využívat v rámci pobytu. Zaplavte si v bazénu nebo se zahřejte v sauně či vířivce.

Všechny pokoje jsou vybaveny minibarem, LCD TV se satelitním příjmem, telefonem, koupelnou se sprchou nebo vanou, zabudovaným vysoušečem vlasů a WC. Při volbě dvoulůžkového pokoje je možnost výběru lůžek manželských nebo oddělených.

V rámci polopenze vás čekají bohaté snídaně, které jsou podávány formou švédských stolů (studená a teplá kuchyně, saláty, nápoje, pomazánky, müsli, slané a sladké pečivo, káva, mléko, čaj, ovoce, čerstvá zelenina a jiné). Večeře jsou výběrem z menu s možností vegetariánské a dietní stravy.

Ideální hotel pro rodinnou dovolenou

Rodiče s jedním dítětem se mohou ubytovat ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou, případně dvěma přistýlkami, nebo dětskou postýlkou. Pro děti je k dispozici dětský koutek a společenská místnost, kde si můžete zahrát třeba stolní tenis. V deštivých dnech nejen děti ocení možnost vydovátět se v počítačové herně (XBOX, Nintendo WII).

Zalyžujte si naplno jen pár minut od hotelu

Okolí nabízí skvělé podmínky pro zimní sporty, zejména lyžování. Vyrazte přímo do největší lyžařská arény s výbornými podmínkami pro zimní sporty na Slovensku - Jasné v Nízkých Tatrách. Areál je vzdálený pouze 5 min autem (cca 4 Km od hotelu).

Zapomeňte na stres, unikněte z každodenní rutiny a těšte se z čerstvého horského vzduchu a užijte si široký výběr aktivit na sněhu:

  • Tři skvělá lyžařská centra: Otupné, Záhradky a Chopok-sever se sedačkami i kabinkovou lanovkou
  • Bruslení a sáňkování, lyžařské školy pro nejmenší i dospělé
  • Možnost půjčení a turistiky na sněžnicích
  • Desítky Km upravených běžeckých tras

Termální prameny a aquapark Tatralandia

Nejlepší odpočinek najdete na termálních koupalištích a ve vodních parcích. V Liptovském Jánu vyvěrá 7 termálních pramenů, kterými jsou naplňovány bazény na termálním koupališti Thermal Raj (1,5 km procházkou, 3 min autem).

Pokud si chcete zadovádět a unavit vaše děti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia, jedinečného zábavního parku, který je plné atrakcí a termálních bazénů.

Relax Hotel Fim ***

Relax Hotel Fim ***

Demänovská dolina 26 , Demänovská dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MM CAPITAL, s.r.o. IČ: 44040911


+421 (0)44 5479 999

fim@fimjasna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná