Dopřejte si parádní dovolenou v kouzelné přírodě Vysokých Tater. Ubytování v hotelu Rysy*** s polopenzí, wellness a programem na Velikonoce. Ideální pro rodinnou dovolenou v blízkosti aquaparků.
Dopřejte si parádní dovolenou v kouzelné přírodě Vysokých Tater. Ubytování v hotelu Rysy*** s polopenzí, wellness a programem na Velikonoce. Ideální pro rodinnou dovolenou v blízkosti aquaparků.

Hotel Rysy*** v kouzelné přírodě Vysokých Tater

Vyrazte do malebné krajiny Vysokých Tater a užijte si dovolenou v hotelu Rysy***. Najdete jej v horské vesničce Tatranská Štrba, která je obklopená kouzelnou přírodou. 

Hosté si v tomto hotelu obzvlášť chvíli vynikající stravu, čisté prostředí a ochotný, milý a usmívající se personál. Pro více zkušeností s tímto hotelem se podívejte do recenzí.

Ubytování nabízí hotel v příjemně zařízených dvojlůžkových pokojích, které jsou nově zrekonstruované. Každý z nich je vybavený přistýlkou, vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV/SAT a rádiem. Hosté mají k dispozici také balkon.

Vydatný oddych vám pak zaručí hotelové Relax centrum s možností sauny, vířivky nebo masáže.

Zimní sezóna v Tatrách

Tatry vás mile překvapí také brzkou lyžařskou sezónou, která začíná již v listopadu (dle sněhových podmínek). Zajeďte si zalyžovat třeba na vyhlášené lyžařské středisko v Tatranské Lomnici.

Lyžařský areál v Tatranské Lomnici má jednu z nejdelších sezón a nabízí lyžařům nejdelší sjezdovku na Slovensku. Středisko Tatranská Lomnica nabízí krásné i obtížnější lyžování pod Lomnickým sedlem, široké sjezdovky ze Skalnatého plesa až dolů do Tatranské Lomnice. Určitě si tady zalyžujete i s celou rodinou, nebo pokud jste teprve začátečník. V areálu najdete všechny typy sjezdovek i lyžařskou školu.

Novinky pro zimu 2015/2016: každý rok si pro region pro své návštěvníky připraví něco nového - pro tuto zimu je to třeba Audi Ski Aréna s časomírou, Fun zone se sněhovými vlnami, Aprés Ski program s nočmí sáňkování a další atrakce. Za návštěvu stojí také Tatranský dóm.

Po lyžování můžete odpočívat v Aquacity Poprad nebo Thermalparku Vrbov - oba aquaparky nabízejí bohaté možnosti relaxu v termální vodě, vodní atrakce i relaxační procedúry.

V ceně k pobytu na 5 nocí je také Tatry Card, která Vám poskytne více než 50 slev v tatranském regionu:

  • TC platí jako cestovní lístek ve všech vlacích na Slovensku a na tatranských linkách, které Vás dopraví až pod svah (Štrba – Štrbské Pleso, Štrbské Pleso – Starý Smokovec – Poprad-Tatry, Starý Smokovec – Tatranská Lomnica) a na trati Poprad-Tatry – Studený Potok – Tatranská Lomnica
  • až 30% sleva na vstup do Aquacity Poprad
  • 6 jízd jen za 4€ na snowtubingové dráze
  • 10% sleva do muzea TANAPU
  • slevy do restaurací, wellness, obchodů nebo půjčoven vybavení

Velikonoce v Tatrách

Proč si letos neužít Velikonoce trochu jinak? Vydejte se s celou rodinou do Vysokých Tater a užijte si klidu a přírody o Velikonocích právě v hotelu Rysy.

VELIKONOČNÍ POBYT (26. - 28.3. 2016): základní kupón zima + příplatek 10€/dospělá osoba/noc.

Hotel Rysy *** (staré)

Hotel Rysy *** (staré)

Tatranská Štrba , Tatranská Štrba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MM CLASS, s.r.o. IČ: 45387133


+421 904 303 777

recepcia@hotelrysy.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování