Nezapomenutelný relaxační pobyt v Tatrách až do jara. Ubytování v novém horském hotelu Orešnica*** s bohatou polopenzí a vstupem do moderní wellness zóny. Dlouhá platnost až do června 2016.
Nezapomenutelný relaxační pobyt v Tatrách až do jara. Ubytování v novém horském hotelu Orešnica*** s bohatou polopenzí a vstupem do moderní wellness zóny. Dlouhá platnost až do června 2016.

Ubytování v rodinném horském hotelu v srdci Západních Tater

Horský hotel Orešnica*** nabízí svým hostům ubytování ve stylově zařízených pokojích, které poskytují veškerý komfort, prostor pro celou rodinu i dech beroucí výhledy na okolní přírodu.

Všechny pokoje jsou standardně vybaveny LCD TV, bezplatným wifi připojením a vlastním sociálním zařízením. Část pokojů nabízí i prostorný balkon s výhledem na jezírko.

Pro rodiny s dětmi hotel nabízí ubytování v prostorných rodinných pokojích a samozřejmostí jsou dětské postýlky a židličky v hotelové restauraci.

Ideální rodinná dovolená - dětské hřiště i mini ZOO

Pokud chcete vyrazit na dovolenou s celou rodinou, nemusíte se bát, že by se vaše děti začaly nudit. Za hotelem je pro nejmenší připravena dětská horská osada se skluzavkou a houpačkou.

V areálu se nachází výběh s poníky a kozou, přátelský novofunlandský pejsek Lila, kterého je možné vzít i na procházku a ve společenské místnosti dvě činčily a sysel richardson. Samozřejmostí je i možnost přinést si s sebou svého domácího miláčka.

Moderní wellness se saunami, vířivkou a bazénem

V rámci balíčku máte vstup do luxusního wellness centra v blízkém hotelu Alexandra***(vzdálený 15 km). K dispozici máte špičkový plavecký bazén s délkou 25 metrů a wellness centrum, velký saunový svět, solnou inhalaci, vířivou vanu, vodní cestu - masáž nohou, ledopád, tepidárium, skotské střiky, tropický déšť a mnoho dalšího.

Termální prameny, Tatralandia a pořádná lyžovačka

Nejlepší odpočinek najdete na termálních koupalištích a ve vodních parcích. V Liptovském Jánu vyvěrá 7 termálních pramenů, kterými jsou naplňovány bazény na termálním koupališti Thermal Raj (5 min autem).

Pokud si chcete zadovádět a unavit vaše děti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia, jedinečného zábavního parku, který je plné atrakcí a termálních bazénů.

Pravá tatranská lyžovačka pro celou rodinu

Lyžařské areály v Tatranské Lomnici či na Štrbském plese mají jednu z nejdelších sezón a nabízí lyžařům nejdelší sjezdovky na Slovensku. Určitě si tady zalyžujete i s celou rodinou, nebo pokud jste teprve začátečník. V areálu najdete všechny typy sjezdovek i lyžařskou školu.

Pokud chcete vyrazit do více středisek, určitě se vám bude líbit také v největší lyžařské aréně s výbornými podmínkami pro zimní sporty na Slovensku - Jasné v Nízkých Tatrách.

Horský hotel Orešnica

Horský hotel Orešnica

Račkova dolina 301 , Pribylina
Slovenská republika

+421 917 092 600

oresnica@hoteloresnica.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování