Polopenze plná dobrot, parádní slevy do termálního aquaparků a termálních lázní, welcome drink a mnoho dalšího na vás čeká v penzionu Mlýn ve Vysokých Tatrách. Dopřejte si dovolenou i s celou rodinou kdykoli chcete.
Polopenze plná dobrot, parádní slevy do termálního aquaparků a termálních lázní, welcome drink a mnoho dalšího na vás čeká v penzionu Mlýn ve Vysokých Tatrách. Dopřejte si dovolenou i s celou rodinou kdykoli chcete.

Příjemné ubytování v centru Vysokých Tater nedaleko sjezdovek i termálů

Penzion Mlýn se nachází na konci krásné vesničky Veľký Slavkov, v tichém prostředí u lesním parku. Do centra Vysokých Tater - Starého Smokovce to máte kousek (7 km) a cca 5 km do města Poprad.

Všude se dostanete přímým spojením tradiční tatranskou železnicí - tramvají, která jezdí do celých Vysokých Tater. Tuto jízdu si určitě oblíbí hlavně vaše děti (zastávka tramvaje je vzdálena 500 m od penzionu).

Čeká na vás ubytování v pěkně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. V celém areálu se můžete kdykoli připojit na wifi síť. Určitě také oceníte výhled z okna do okolních lesů a na volně pasoucí se koníky.

Tatry však nejsou jenom tůry či zimní radovánky na sjezdovkách. Určitě si dopřejte taky pořádnou dávku relaxace v termálních pramenech. Nejblíže to máte do aquacity Poprad (5 km), nebo do termálních lázní Vrbov, kam máte díky našemu balíčku 30% slevu.

Pokud se chcete s dětmi opravdu vyřádit na vodních atrakcích, zamiřte do největšího aquaparku nejen na Slovensku, ale také v Česku a Polsku - Tatralandie.

Top lokalita pro vaši dovolenou kdykoli během roku

Kam na podzim/jaro ve Vysokých Tatrách? Národní park Vysoké Tatry nabízí bohaté možnosti využití volného času. Pokud chcete pobyt strávit aktivně, nachází se v okolí až 600 km turistických tras, mohutné štíty, zelené lesy i vodopády.

Určitě navštivte:

  • Štrbské pleso, kde se můžete po ledovcovém jezeře plavit na loďkách
  • Lomnický štít (visutou lanovkou ze Skalnatého plesa), Slavkovský štít nebo si projděte tatranskou magistrálu.

V létě určitě oceníte možnosti koupání v nedalekých aquaparcích, výlety k vodopádům či ledovcovým plesům. Za kulturou a historií se můžete vypravit na Spišský hrad (UNESCO), do Levoče anebo Kežmerku.

Pravá tatranská lyžovačka - už od poloviny listopadu

Ideální jsou Tatry v zimě, kdy si můžete užívat lyžování v mnoha krásných ski centrech. Doporučujeme sjezdovku v Tatranské Lomnici, která vede až na Skalnaté Pleso. Dále pak areály Interski a Solinsko na Štrbském Plese.

Penzión Mlyn

Penzión Mlyn

Kpt. Morávku 189 , Veľký Slavkov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Blažena Ištoková IČ: 44401680


+421 948 174 754

mail@penzionmlyn.eu

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování