Chcete se vyhřívat v termálních pramenech jen kousek od hotelu? Ubytování s bohatou polopenzí, neomezeným vstupem do luxusního wellness a parádní slevy na aktivity v Jánské dolině včetně slevy na skipass + děti ZDARMA.
Chcete se vyhřívat v termálních pramenech jen kousek od hotelu? Ubytování s bohatou polopenzí, neomezeným vstupem do luxusního wellness a parádní slevy na aktivity v Jánské dolině včetně slevy na skipass + děti ZDARMA.

Rodinná dovolená šitá na míru v hotelu Strachanovka***

Hotel Strachanovka*** se nachází v Jánské dolině, v malebném kraji Liptov. Lokalita je hojně navštěvovaná a známá svými krásami, termálními prameny a skvělými možnostmi celoročního využití nejen na relax a odpočinek.

Stylový dřevěný hotel srubového stylu vám nabízí komfortní ubytování uprostřed Nízkých Tater. Blízko to máte k termálním pramenům, do jeskyní, aquaparku či lyžařského střediska. Prostě lokalita šitá na míru pro rodinnou dovolenou v kterémkoli ročním období.

Čekají na vás čisté a nově zařízené pokoje, které disponují SAT-TV, připojením na internet, WC, sprchovým koutem a v neposlední řadě pohodlným dvoulůžkem.

Chcete se cítit jako v ráji? Wellness centrum „Rusnácka Baňa“ je tím pravým pro vaši regeneraci a relax. Vstup do wellness zóny máte neomezený a čeká na vás finská a bylinková parní sauna, jacuzzi, ochlazovací káď a Kneippova koupel.

Gurmánské zážitky v rámci bohaté polopenze

Tradiční slovenskou kuchyni obohacenou o liptovské speciality si můžete vychutnat v útulné restauraci s dětským koutkem. Nezapomeňte ochutnat domácí pálenku, kterou vyrábí přímo majitelé hotelu.

Nabídka restaurace zahrnuje také jídla vegetariánské, či vitariánské stravy. Ochutnejte netradičně připravené polévky na studeno, ovocné i salátové mísy.

V zimní sezóně si navíc každý pátek užijete program s živou lidovou hudbou přímo v restauraci.

Termální prameny, Tatralandia a pořádná lyžovačka

Nejlepší odpočinek najdete na termálních koupalištích a ve vodních parcích. V Liptovském Jánu vyvěrá 7 termálních pramenů, z nichž je nejzajímavější pramen Rudolf. Tímto pramenem jsou naplňovány bazény na termálním koupališti v Liptovském Jánu, které je vzdáleno asi 500m od hotelového zařízení.

Pokud si chcete zadovádět a unavit vaše děti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia či Permon's Paradise centra, nejen na tyto atrakce totiž získáváte slevy na vstupy. Další možnost koupání se Vám naskýtá Thermalpark Bešeňová.

Na zimu vyrazte do lyžařského střediska Javorovica, vzdáleného asi 300m od hotelu. Další ski areály s vynikajícími sjezdovkami a vleky jsou v Jasné, která je vzdálená přibližně 20 km.

Zda jste s přáteli, rodinou, pokročilý sjezdař nebo začátečník, středisko Jasná Nízké Tatry nabízí aktivity a nádherné prostředí, které si zamilujete. Jako největší lyžařská aréna s výbornými podmínkami pro zimní sporty na Slovensku nabízí na severní i jižní straně Chopku nekonečné možnosti aktivit, zábavy a aktivního odpočinku. Více informací o lyžařské sezóně naleznete zde.

Doporučujeme navštívit:

  • Demänovská jeskyně svobody a ledovcová jeskyně - jedinečný pohled na krápníky, které dokazují sílu přírody Vás zaručeně okouzlí.
  • Stanišovská jeskyně v Liptovskom Jáne - 871 m dlouhá jeskyně je přírodní památkou, kromě krápníků uvidíte i křišťálově čistá jezírka.
Hotel *** Strachanovka

Hotel *** Strachanovka

Liptovský Ján 2067 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DEMS spol. s r.o. IČ: 36464881


+421 907 465 567

info@strachanovka.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování