Vydejte se do rakouského Tyrolska a ubytujte se ve městečku Ischgl, kde najdete přepychový Hotel Fliana ****superior. Čekají tu na vás pokoje Deluxe a nádherné wellness centrum s 5 saunami, plaveckým bazénem a venkovní zónou s novým bazénem, opalovací terasou a panoramatickou vířivkou. Pochutnáte si na rozšířené polopenzi, která zahrnuje vitální snídaně, obědové svačinky a večeře formou 5chodového menu. K tomu budete mít během dne k dispozici nápoje ve wellness baru. Aby to nebylo málo, dostanete regionální kartu Silvretta Basic Card, díky které budete mít dopravu lanovkami zdarma. Využít můžete i túry s průvodcem nebo hlídání pro děti.

O ubytování

Hotel Fliana **** se nachází v malebném horském městečku Ischgl nedaleko hranic s Německem, Švýcarskem a Itálií. Svým hostům hotel nabízí výjimečnou polohu přímo pod svahy jednoho z nejoblíbenějších lyžařských středisek v celém Rakousku. I bez sněhu má ovšem nádherná alpská příroda co nabídnout – impozantní vrcholy, líbezné horské louky a nedotčené lesy, kam až oko dohlédne. Vydejte se poznat krásy spolkové země Tyrolsko a užijte si dokonalou aktivní dovolenou v jakémkoliv ročním období.

Přímo před hotelem je nástupní stanice lanovky na vrchol Idalpe (2 320 m n. m.), který nabízí nádherné panoramatické výhledy a zároveň je skvělým výchozím bodem pro vysokohorskou turistiku. Zdolat můžete například některý z vrcholů na hranicích se Švýcarskem – Greitspitz (12 km), Salaaser Kopf (12,5 km) či Bürkelkopf (14 km), nebo je přes hřebenovku můžete přejít klidně všechny. Atraktivním cílem méně náročného výletu jsou například krásná horská jezera jako Madleinsee (5 km) a Schwarzwassersee (3 km). Nedaleké středisko Kappl (9 km) láká na horskou zoo, muzeum Alp a tři křišťálově čistá horská jezera.

Ischgl a jeho okolí je doslova rájem zimních sportů. Hotel se nachází přímo pod populárním ski areálem Silvretta Arena, který je přes svahy propojen se švýcarským areálem Samnaun. Na milovníky sněhu zde čeká více než 200 km sjezdovek všech obtížností obsluhovaných nejmodernějšími lanovkami.

Kde budete spát?

Přivítá vás stylově vybavený pokoj s hřejivým interiérem zdobeným dřevem a přírodními materiály. Každý pokoj má vlastní koupelnu a k vybavení patří také WiFi připojení. U většiny pokojů navíc najdete balkon, odkud se budete moci nádhernými panoramaty kochat od rána do večera.

Pokoj Classic má plochu 32 m² a najdete v něm manželskou postel, rozkládací pohovku, televizi, minibar a trezor. V koupelně je sprchový kout, fén na vlasy a župany.

Deluxe Suite nabídne více prostoru – celých 55 m². Nechybí velká manželská postel, televize, minibar či trezor, koupelna je vybavená sprchovým koutem nebo vanou, fénem na vlasy a župany.

Na čem si pochutnáte?

O dostatek energie i kulinářských zážitků se postará rozšířená polopenze. Každé ráno si pochutnáte na bohaté bufetové snídani s pestrým výběrem teplých i studených pokrmů a bio koutkem s tím nejlepším z produkce místních farmářů.

Pokud vás během odpoledne přepadne hlad či chuť, spolehlivě je zaženete u odpoledního bufetu s nabídkou domácích koláčů, salátů a lehkého občerstvení.

Dokonalou tečkou za každým dnem pobytu bude 5chodová večeře s výběrem místních i mezinárodních specialit. Během večeře je k dispozici také salátový bar. Na vyžádání je možné zajistit vegetariánskou či dietní stravu.

V baru ve wellness si můžete během odpočinku dopřát nápoje, ovoce a další dobroty.

Kde budete relaxovat?

Ať už den strávíte na sjezdovce, nebo na túře, zajisté oceníte možnost nerušeného odpočinku ve Wellness & Relax zóně. Prohřát si svaly a klouby můžete hned v 5 druzích saun či parní lázni. Dále je součástí wellness moderní vnitřní bazén a odpočinková zóna.

Ve venkovní části areálu najdete sluneční terasu, vířivku a bazén. Během relaxace venku si můžete vychutnávat nádherný panoramatický výhled na Alpy.

Nové síly můžete načerpat také během masáží a uklidňujících léčebných procedur.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se postará dětský koutek s mnoha hračkami. Rodiče zajisté potěší, že v hotelu funguje dětský klub Kids Adventure Club, v rámci kterého lze několikrát týdně zajistit profesionální hlídání dětí.

Něco navíc

Pokud byste s sebou na pobyt rádi vzali i svého čtyřnohého miláčka, Hotel Fliana **** je tím pravým místem. Tento dog-friendly hotel totiž nabízí celou řadu služeb, které vám pobyt se psem zpříjemní. Kromě pokojů, kde je možné pejsky ubytovat, zde k dispozici také psí jídelna se speciálním menu a venkovní prostor sloužící jako toaleta pro psy. Samozřejmostí je také miska a deka na pokoji či uvítací dárek pro čtyřnohé kamarády. Využít můžete také možnosti profesionálního individuálního výcviku psů v atraktivním horském prostředí.

Hotel Fliana ****

Hotel Fliana ****

Fimbabahnweg 8 , Ischgl
Rakousko

Provozuje společnost:
Hotel Fliana GmbH IČ: FN267624s


+435444 5543

hotel@fliana.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
1. domácí mazlíček zdarma, další 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování v létě zdarma, v zimě 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
100 m