Pokud jste milovníky aktivní dovolené, pobyt v Resortu Amadeus - Landhaus Amadeus **** uprostřed krásných hor oblasti Schladming-Dachstein je pro vás tím pravým. Čeká vás ubytování v útulných dvoulůžkových pokojích či apartmánech, těšit se můžete také na bohaté snídaně. Pobyt uprostřed rakouských hor vám zpříjemní neomezený vstup do wellness či půjčení kol. Okolí je navíc poseto turistickými stezkami.

O ubytování

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus **** zařízený v tradičním venkovském stylu v tiché vesničce Gröbming obklopené horami. Jen 800 m od ubytování najdete venkovní bazén, blízko to budete mít také na vyhlídku Stoderzinken (1,1 km) či do největšího lanového parku v Rakousku - Abenteuerpark Gröbming (2,2 km ). Kromě turistiky si zde dopřejte i jízdu na kole, obcí totiž vede krásná Enžská cyklotrasa. V zimě vás potěší zastávka ski busu vzdálená jen 8 minut.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném apartmánu s jednou nebo dvěma ložnicemi (za příplatek). Nadchne vás tu dostatek prostoru, dvě lůžka a stůl s posezením v každé ložnici, a také obývací část s plně vybaveným kuchyňským koutem. Samozřejmostí je televizor, jídelní posezení, balkon a koupelna s fénem. V některých pokojích vás potěší také trezor či minibar.**

Na čem si pochutnáte?

Svůj den v horách oblasti Schladming-Dachstein začněte vydatnou snídaní formou bufetu v jídelně. O útulnou atmosféru se postará nejen chutná strava, ale i teplo z kachlových kamen. Příjemné posezení pak objevíte v baru nebo na sluneční terase.

Kde budete relaxovat?

Skvělý den plný turistiky a sportu zakončete odpočinkem ve wellness. Vaše svaly prohřeje finská sauna nebo infrakabina, dopřát si můžete péči při masáži nebo jen odpočívejte v tepidáriu.

Něco navíc

V letních měsících vám bude k dispozici zahrada s dětským hřištěm i trampolínou a možností opékání. Sportovně založené hosty potěší posilovna a půjčovna kol, s nimiž okolí hravě prozkoumáte. V zimě dejte přednost posezení v knihovně či zábavě v herně.

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Stoderstrasse 878 , Gröbming, Austria
Rakousko

Provozuje společnost:
Amadeus Hotelbetriebs GmbH IČ: 364950t


+ 43 680 320 1271

info@landhaus-amadeus.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
1 km
Sjezdovka
10 km