Nadechněte se zhluboka. Cítíte? Vůně čerstvého horského vzduchu, horkého dřeva v sauně a také skvělé domácí kuchyně. Tak na co čekat. Vypravte se s rodinou do Alp na pobyt nedaleko lázní Thermal Römerbad. V Bad & Ski Pensionu *** o vás bude dobře postaráno. V ceně je polopenze, neomezené wellness, dítě do 6 let zdarma a také zajímavé bonusy ke koupi skipasu.

O ubytování

Penzion BAD & SKI i přesto, že má maďarské majitele a personál, se nachází v rakouském městečku Bad Kleinkirchheim, které je považováno lyžařský a lázeňský ráj Korutan. Kolem města je rozlehlý lyžařský areál s 98 km sjezdovek. V blízkosti hotelu najdete rovněž lyžařské školy, sáňkařské dráhy a zimní turistické trasy. Pár minut chůze jsou vzdáleny hned dva lázeňské areály: Sankt Kathrein (800 m) a Römerbad (1 km). V okolí vede mnoho turistických tras pro výlety pěšky i na kole, na kterých se můžete kochat nádhernými výhledy v pozadí horských vrcholů. Přímo v Bad Kleinkirchheimu začíná lanová dráha, kterou je možné projet Národní park Brunnach. Oblíbenými cíli turistů jsou hrad Sommeregg (28 km), muzeum bonsají v Seebodenu (28 km), renesanční zámek Porcia (33 km) či benediktýnský klášter v Millstattu (21 km). Nádherné Millstätterské jezero nabízí ideální podmínky pro vodní sporty.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném kabelovou televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Během dne se můžete občerstvit v nedalekých restauracích či pivnicích. Hotelové večeře se podávají formou výběru z menu.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni vybízí k relaxaci klasická a parní sauna s odpočinkovou místností s pohodlnými lehátky.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v penzionu připraven koutek s hračkami.

BAD & SKI Pension ***

BAD & SKI Pension ***

Dorfstrasse 61 , Bad Kleinkirchheim
Rakousko

Provozuje společnost:
Csaba Kovacs und Mitgesellschafter GnbR IČ: 611325887


+43-650-3741-711

badski.foglalas@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
100 m
Aquapark
0,6 km
Sjezdovka
1 km