Dovolená v rakouských Alpách pro celou rodinu v blízkosti různých cyklostezek a dalších atrakcí. V ceně polopenze, welcome drink, vstup do sauny a páry i další lákadla jako je Salzkammergut Card. Dítě do 6 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Pobyt v Hotelu Tauplitzerhof *** je ideální pro všechny milovníky odpočinku uprostřed krásné přírody rakouských Alp. Hotel najdete v malebné lokalitě Tauplitzalm v oblasti Solné komory.

V létě se túrami či cyklotúrami dostanete například k Tauplitzskému vodopádu (3,5 km) nebo k horským jezerům Spechtensee (9 km), Grundlsee (21,3 km), Toplitzsee (28,4 km) a Kammersee (25 km). Udělejte si také výšlap na horu Gindlhorn (7,2 km) s působivými výhledem, nebo navštivte Dachsteinskou ledovou jeskyni (39,8 km), která se řadí k největším svého druhu v Evropě.

V zimě využijte kilometry běžkařských tras nebo sjezdovek v blízkých lyžařských střediscích - nejbližší, Ski Amadé, se nachází pouhých 250 m od hotelu. Celý skiareál Tauplitz nabízí dohromady přes 42 km sjezdovek různých obtížností a 19 vleků. Pokud se budete chtít po dni na sjezdovce prohřát, zajeďte si do lázní GrimmingTherme (8,2 km) nebo Narzissenbad (22,9 km).

Doporučujeme také udělat si výlet do nedalekého městečka Bad Mitterndorf (6,4 km), kde uvidíte zámky Schwanegg a Grubegg a můžete navštívit Muzeum pletení nebo Muzeum historie Strick. Mezi oblíbené výletní cíle patří také lázeňské město Bad Aussee (21,2 km) s historickým solným dolem.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném pokoji s dřevěným nábytkem a zařízením v tradičním alpském stylu. Skvělou atmosféru vašemu pobytu dodá také výhled na Grimming a další hory. U většiny pokojů navíc najdete balkon, ze kterého si můžete pohled na okolní panoramata alespoň náležitě vychutnat.

  • Dvoulůžkové pokoje měří 15-18 m² a mohou mít oddělené postele nebo dvoulůžko. K dispozici budete mít vlastní koupelnu s WC, sprchou a fénem, satelitní televizi a WiFi připojení. V případě zájmu je možné přidat do pokoje přistýlku.

  • Rodinné pokoje (24 m²) jsou vybavené velkou manželskou postelí a menší rozkládací pohovkou, která se dá využít jako přistýlka. Nechybí vlastní koupelna, televize se satelitním vysíláním ani WiFi připojení.

  • Apartmán měří 30 m² a má oddělenou ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Tu je možné využít jako přistýlku. Také apartmán má vlastní koupelnu, satelitní TV a bezdrátové připojení k internetu.

Na čem si pochutnáte?

Bohaté menu místní útulné restaurace zahrnuje lokální a mezinárodní speciality. Během pobytu určitě vyzkoušejte i pizzu z hotelové pizzerie, k posezení vám poslouží bar nebo venkovní terasa.

Kde budete relaxovat?

K uvolnění a relaxaci po dni stráveném aktivitami využijte malou wellness zónu, která je součástí hotelu. Najdete zde saunu, bylinkovou páru a odpočinkovou místnost.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je nachystaný dětský koutek, kde se zabaví třeba za horšího počasí. Větší děti si mohou zapůjčit i deskové hry či puzzle.

Něco navíc

Nudit se nebudou ani dospělí, v hotelu je k dispozici také herna s kulečníkem a stolním fotbálkem. Samozřejmě nechybí ani vyhřívaná místnost k uložení lyží a dalšího sportovního náčiní.

Hotel Tauplitzerhof ***

Hotel Tauplitzerhof ***

Tauplitz 66 , Tauplitz
Rakousko

Provozuje společnost:
IG Hotel GmbH IČ: 460054a


+43 664 422 1868

info@hoteltauplitzerhof.eu

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
8:00 - 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
8,2 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
0,3 km