Přestože je Zillertal oblíbenou lokalitou zejména pro lyžaře, má tato část rakouského Tyrolska rozhodně co nabídnout i v létě - nekonečno tras pro pěší i cyklisty, možnosti na horolezení, golfové hřiště nebo bohaté kulturní vyžití, o jakém se vám ani nesnilo. Z perfektně vybavených pokojů hotelu Standlhof *** budete mít krásný výhled na rakouské Alpy, poctivá jídla v rámci polopenze potěší chuťové pohárky a dodají energii na veškeré aktivity.

Ověřeno Travelkingem

“S pobytem v Hotelu Standlhof *** jsme byli nadmíru spokojení. O hotel se stará rodina Eberharter-Putzových a služby, které nabízí jsou opravdu na vysoké úrovni. Stravování je tu na excelentní úrovni. Velmi nás potěšilo, že v kuchyni používají výhradně lokální suroviny od místních farmářů a výrobců. Pokoj byl pěkný s balkonem, posezením a výhledem na nádherné hory. Díky tomu, že se hotel nachází v centru městečka, je to všude kousek. Celá dovolená byla parádní a rádi se sem vrátíme.” Přečtěte si celou recenzi

Veronika Császárová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Hotel Standlhof *** se nachází v centru obce Uderns v údolí Zillertal v rakouském Tyrolsku obklopený nádhernými Alpami. V zimním období je to jen několik málo minut jízdy k obrovským lyžařským střediskům Hochzillertal, Hochfügen a Spieljoch, v létě zase můžete okolní hory vyšlápnout nebo vyjet na kole. Nedaleko se také nachází turisty oblíbené jezero Achensee, které nabízí nádherné pohledy, nebo historický Zámek Tratzberg.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze Standard Double pokojů s balkónem zařízeném v klasickém tyrolském stylu. V každém z nich najdete satelitní TV, WiFi, posezení a vlastní koupelnu se sprchou. Z pokoje navíc budete mít zillertalské Alpy jako na dlani.

Na čem si pochutnáte?

Dobré jídlo je dominantou a zároveň mírnou obsesí tohoto hotelu. Ingredience pro přípravu pokrmů jsou dováženy do hotelu místními farmáři, bylinky si dokonce kuchaři pěstují sami. Restaurace podává typická rakouská jídla.

Kde budete relaxovat?

Hotel má k dispozici vlastní wellness se saunami a vířivkou. Pokud by vám hotelové wellness nestačilo, termální lázně Erlebnistherme Zillertal jsou vzdálené jen 1,5 km od hotelu.

Něco navíc

Jen 100 metrů od hotelu je půjčovna jízdních kol a necelého 1,5 kilometru zase golfové hřiště.

Hotel Standlhof ***

Hotel Standlhof ***

Dorfstraße 48 , Uderns
Rakousko

Provozuje společnost:
Hotel Standlhof GmbH IČ: 176662y


+43 528 862 968

hotel@standlhof.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
1,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,9 km
Sjezdovka
2,2 km