Rakouské Vorarlbersko láká k výletům jak v létě, tak v zimě –⁠⁠ poznejte tuto krásnou oblast v blízkosti hranic se Švýcarskem a ubytujte se v Aparthotelu Versettla *** v městečku Gaschurn. V ceně je zahrnuta polopenze se snídaňovým bufetem a večeří o tří chodech, welcome drink a neomezený vstup do sauny. Jazykové bariéry se bát nemusíte, v hotelu najdete česky mluvící personál a třeba i menu v restauraci, které je v češtině.

O ubytování

Stačí se z centra vydat pohádkovou klikatou cestičkou vzhůru do scénické přírody a dorazíte do Aparthotelu Versettla *** u hory Vallüla. Pokud máte rádi dovolenou uprostřed krásné přírody rakouských Alp, je tento hotel v městečku Gaschurn výjimečně dobrá volba a zároveň ideální výchozí bod pro vaše výlety po okolí. V létě je oblast známá pro svou rozsáhlou síť turistických tras (přes 260 km dlouhých) a několika cyklostezkami (v délce 70 km), v zimě samozřejmě pro udržované sjezdovky. Za návštěvu určitě stojí horské jezero Rehsee či Lünersee, včetně okolního pohoří Rätikon. V oblasti Hochjoch nebo Gargellen vzdálené autem cca 15 – 20 minut jízdy si můžete užít jízdu na motokárách. V případě horšího počasí, kdy se vám do hor moc chtít nebude, si můžete udělat výlet do Lichtenštejnska, které je vzdáleno asi 1,5 h jízdy autem, a poznat krásy jednoho z nejmenších států v Evropě.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlných dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech, ve kterých vám nebude nic chybět. Všechny pokoje i apartmány disponují vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha, fén), TV/SAT, trezorem i WiFi. Na pokoj Ekonomy není možné umístit přistýlku a dětskou postýlku. Na pokoj Standard je možné umístit dětskou postýlku. Pro pobyt s dětmi na přistýlce je potřeba zvolit variantu v apartmánu, kde je možné umístit až 2 přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně si užijete formou bohatého bufetu, ze kterého si budete moct vybrat podle chuti, co hrdlo ráčí, večeře se podávají čtyřchodové.

Kde budete relaxovat?

Finská sauna, která se nachází v hotelu, vám rozhodně padne vhod.

Něco navíc

V prostorách hotelu si můžete kdykoliv zahrát stolní fotbal, vydovádět se na trampolíně, anebo po náročnější túře využít hotelovou finskou saunu.

Aparthotel Versettla ***

Aparthotel Versettla ***

Bergerstraße 112a , Gaschurn
Rakousko

Provozuje společnost:
SZL Hotels GmbH IČ: 70158447


+420 777 790 908

info@versettla.at

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Česky hovořící personál
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od jezera
3,7 km
Zastávka
2,5 km
Sjezdovka
0,2 km