Odpočiňte si uprostřed přírody rakouských Alp v Hotelu Alpenblick ***. Čeká vás chutná polopenze, neomezené wellness se saunami i venkovní termální bazén. Bad Gastein je oblíbená lázeňská lokalita obklopená horami, načerpáte zde spoustu nových sil.

O ubytování

Rodinný Hotel Alpenblick ***, který provozuje už třetí generace původních majitelů, leží v Národním parku Vysoké Taury v oblíbeném lázeňském městě Bad Gastein. Užijete si tu nádherný výhled do údolí Gastein i skvělý odpočinek ve spojení s turistikou. Horský vzduch, termální voda, co víc si přát?

Ráj na zemi zde objeví cyklisti, a to v podobě trasy Alpe-Adria-Radweg, která vede nádhernými sceneriemi. Pokud patříte spíše k pěším turistům, v létě se nechte vyvézt lanovkou Graukogel (450 m) do výšky cca 2 000 metrů a odtamtud se vydejte na lehčí túru například na horu Hüttenkogel (4,7 km) nebo až k samotnému Graukogelu (5 km). Pokud vás láká něco náročnějšího, vyrazte k jezeru Reedsee (5,1 km), které je považované za nejkrásnější jezero v oblasti. Po cestě potkáte také menší jezero Palfnersee (2,5 km).

Pro relax využijte termální lázně ve skalách Felsentherme (1,4 km) s venkovním bazénem a saunou nebo termální lázně Alpentherme (7,9 km) o ploše 36 000 m². V zimě rozhodně nesmíte vynechat lyžování, na dosah budete mít hned 6 lyžařských areálů, které dohromady nabízejí více než 200 km sjezdovek - Schlossalm (7,9 km), Sportgastein (10 km), Graukogel (3,1 km), Angertal (13,3 km), Stubnerkogel (1,9 km) a Fulseck (27,1 km). Ve Sportgasteinu si navíc kromě lyžování můžete vyzkoušet i jízdu na saních s tažnými psy.

Kde budete spát?

Pokoj Standard měří 14 m² a je vybavený manželskou postelí, posezením, televizí, telefonem, trezorem a WiFi připojením. Součástí pokoje je i vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, některé pokoje mají navíc balkón. Obvykle je tento pokoj určený pro 2 osoby, umožňuje ale i přistýlku.

Pokoj Panorama je prostornější (21 m²) a má balkón s panoramatickým výhledem na Gasteinské údolí. Díky jeho velikosti se do pokoje vejdou kromě manželské postele také 2 přistýlky, je proto vhodný až pro 4 osoby. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou nebo vanou, televize, WiFi připojení, stolek s posezením, telefon a trezor.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se podávají snídaně formou bufetu s pestrým výběrem slaného i sladkého pečiva, uzenin, sýrů, ovoce i zeleniny či teplých pokrmů. Tříchodovou večeři si pak vyberete z menu, jedna z variant je vždy vegetariánská a nabídnout si můžete i ze salátového bufetu. Pro děti je možné připravit řízek, špagety nebo hranolky na přání.

Pokud máte nějaká dietní omezení, informuje o nich dopředu personál hotelu, restaurace se vám bude snažit maximálně vyjít vstříc. Například příprava bezlaktózových nebo bezlepkových jídel není problém. Všechny pokrmy jsou navíc připravované s důrazem na kvalitu a použití lokálních surovin a dochucované přírodní solí a čerstvými bylinkami ze zahrady.

Kde budete relaxovat?

Relaxaci si dopřejete ve venkovním bazénu, který je napuštěný termální vodou a stále teplý, takže se v něm můžete koupat po celý rok. Venku si vyzkoušíte také Kneippův chodník se studeným a teplým bazénkem a samotná zahrada obklopující hotel ve vás vyvolá pocit klidu.

Ve vnitřním wellness je vám k dispozici finská sauna, parní sauna a infrasauna, po jejichž použití můžete relaxovat v odpočinkové místnosti s výhledem na hory. Relaxační zážitek doplňte aromaterapeutickou koupelí se světelnou terapií a relaxační hudbou nebo některou z masáží a procedur. V nabídce je kromě klasických relaxačních masáží také medová masáž, radonová koupel, zvuková masáž a další.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší hosty je v zahradě nachystané dětské hřiště s pískovištěm, houpačkou, skluzavkou, trampolínou a prolézačkami. Uvnitř hotelu na ně čeká dětský koutek s hračkami. Nechybí dětské jídelní židle a postýlky k zapůjčení, v případě potřeby je k dispozici také monitor dechu.

Něco navíc

Starší děti a dospělí se zabaví hraním stolního fotbálku, ping-pongu, kulečníku nebo šipek, můžete si také půjčit různorodé stolní hry.

Hotel Alpenblick ***

Hotel Alpenblick ***

Kötschachtaler Straße 17 , Bad Gastein
Rakousko

Provozuje společnost:
Hotel Alpenblick GmbH IČ: FN476945s


+43 643 420 620

info@alpenblick-gastein.at

Check In
12:00 - 19:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od jezera
12,2 km
Zastávka
20 m
Sjezdovka
0,5 km