Vydejte se do rakouských Alp a užijte si pobyt v Pensionu Bachseitenhof s vydatnou polopenzí a volným vstupem do sauny. Prohřátí se bude hodit, poté co si užijete parádní den plný rozmanitých aktivit, které se dají v okolí podniknout.

Ověřeno Travelkingem

“Ať už vás láká objevování historických míst či horská turistika, Pension Bachseitenhof je dobrým výchozím bodem pro obojí. Užijete si klid od civilizace s krásným výhledem na rakouskou krajinu, ale zároveň máte autobusem či autem dostupné město. V menším, ale útulném a čistém pokoji alpského stylu vám nebude nic chybět. Gurmáni si pochutnají na typicky rakouských pokrmech servírovaných při večeři či na bufetových snídaních z místních surovin. Do pensionu bych se s chutí vrátila!” Přečtěte si celou recenzi

Kateřina Vašátková - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Srpnu 2023

O ubytování

Pension Bachseitenhof najdete v klidném prostředí blízko lesa v rakouském městečku Radstadt a je obklopen alpskými štíty. Lyžaře jistě potěší, že se nachází pouhých 500 metrů od nejbližších lyžařských vleků střediska Fageralm-Reiteralm s desítkami kilometrů sjezdovek. Těšit se ale můžete i na další atrakce – Termální lázně Amadé (11 km), dobrodružný park Hochseilpark Altenmarkt (11 km), či manufaktura Loden Steiner (14 km) jsou zážitky, které byste neměli vynechat, ať je léto, nebo zima.

Odvážlivci mohou vystoupat až na vrchol Rossbrand (11,9 km), klidnější procházkou se naopak dostanete do centra města (6,5 km), kde na vás čeká městský farní kostel a věž Schusterturm, zámek Tandalier z 15. století, zámek Lerchen s vlastivědným muzeem, hrad Radstadt (původně kapucínský klášter) nebo opevnění Mandlingpass. Pokud máte dostatek času, vyrazte také do Salcburku (85,4 km), který vás okouzlí historickým centrem Altstadt zapsaným na seznamu památek UNESCO a dalšími zajímavostmi.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pohodlných dvoulůžkových pokojů s dřevěným nábytkem v rustikálním stylu, vlastní koupelnou a TV s plochou obrazovkou. Z oken se vám naskytne výhled na jezero, zahradu nebo ledový masív Dachstein. Většina z pokojů má také balkón.

  • Pokoje Standard měří 12 m² a jsou vybavené manželskou postelí, stolkem s posezením a šatní skříní. Neumožňují přistýlku.

  • Pokoje Deluxe jsou o něco větší (16 m²) a kromě manželské postele v nich najdete i rozkládací pohovku, kterou lze přichystat jako přistýlku. Kromě toho je výsadou těchto pokojů novější, nadstandardní interiér s využitím prémiových přírodních materiálů, jako je mramor a různé druhy dřeva.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci vás pohostí především rakouskými specialitami z kvalitních, lokálních surovin. Penzion se snaží vyjít vstříc také hostům s potravinovými alergiemi a intolerancemi.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci poslouží sauna, kam máte po celou dobu pobytu neomezený vstup.

Něco navíc

Pro všechny hosty je k dispozici společenská místnost s televizí, biliardem a stolním tenisem

Pension Bachseitenhof

Pension Bachseitenhof

Bachseitenweg 12 , Radstadt
Rakousko

Provozuje společnost:
DI Andorné Éva IČ: 66364445


+43 664 324 3460

info@bachseitenhof.at

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 7 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Kolárna
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,4 km
Zastávka
4 km
Sjezdovka
1,7 km
Běžkování
6 km