Chcete zažít parádní aktivní dovolenou? Tak navštivte český Penzion Sun v rakouském městečku Gaming. V okolí máte celoročně spoustu možností, kam se vydat na výlet, ať už pešky nebo na kole. V okolí jsou také solné lázně a bazény.

O ubytování

Český rodinný Penzion Sun nabízí své útulné ubytování v centru rakouského Gamingu, městečka, které se proslavilo zejména Kartuziánským klášterem Marienthron. Nicméně si v Gamingu a jeho okolí budou libovat hlavně aktivní jedinci. Hned u hotelu můžete relaxovat či si zaplavat na koupališti nebo zahrát tenis. Mnoho turistických i cyklistických tras vám odkryje nádherné výhledy, které vás zkrátka nemůžou za žádnou cenu zklamat. V létě si po výstupu na některou z okolních hor můžete například vyzkoušet paragliding. Okolní řeky Salza a Erlauf lákají k raftingu, jezera Lunz a Erlauf See zase k odpočinku nebo potápění. Za výlet stojí vodopády Trefflingfall. V zimě si užijte parádní lyžovačku ve fantastických rozlehlých skiareálech Ötscher či Hochkar. Mimochodem lanovky na Ötscher a Hochkar jsou v provozu i v létě.

Kde budete spát?

Pokoje jsou příjemně, nadstandardně zařízeny, najdete v nich mimo jiné i LCD TV s DVD přehrávačem a vlastní koupelnu. Ve společných prostorách najdete i kuchyňku. V penzionu si můžete vypůjčit filmy v češtině k večernímu sledování.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nabízí snídaně formou bufetu, hostům je však k dispozici plně vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar).

Cestujete s dětmi?

Pro děti jsou v lounge k dispozici hračky a hry.

Něco navíc

Nechybí ani společenská místnost s posezením u kachlových kamen a vybavená společenskými hrami. K dispozici je tenisové vybavení nebo jízdní kola.

Penzion Sun

Penzion Sun

Im Markt 45 , Gaming
Rakousko

Provozuje společnost:
Jiří Lukeš IČ: nepřiděleno


+420 777 133 002

hrabetovahana@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Půjčovna kol
Česky hovořící personál

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
11,4 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
13 km