Dovolenou ve Vysokých Taurách si užijete naplno. Ve Ferienhotelu Alber *** vás čeká rozšířená polopenze a neomezený vstup do wellness s vířivkou a saunami. Navíc se můžete účastnit túr s průvodcem, vybavení vám půjčí a děti se zabaví s animátory.

O ubytování

Ferienhotel Alber *** je rodinný hotel v srdci Národního parku Vysoké Taury v rakouských Korutanech. Prozkoumejte jeho krásy pěšky či na kole, je zde opravdu co k vidění - nespočet vyhlídek s dechberoucími pohledy, vodopády a dalšími přírodními krásami na vás čeká. Pro odpočinek pak zvolte jedinečné skalní lázně v Bad Gastein. V zimě si zde skvěle zalyžujete, k dispozici vám bude hned několik lyžařských vleků vzdálených cca 2 km.

Kde budete spát?

Pokoje jsou útulně zařízené, najdete zde kabelovou TV, rádio, telefon, trezor a koupelnu s WC a sprchou nebo vanou. Některé pokoje mají také balkón s výhledem.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete na špičkovou regionální kuchyni. Snídaně se podávají formou bufetu a večer se těšte na čtyřchodové menu složené z předkrmu, hlavního chodu, dezertu a salátového bufetu.

Kde budete relaxovat?

Hotel disponuje wellness zařízením, kde načerpáte novou energii. Najdete zde saunu, parní lázeň i vířivku. V nabídce jsou dále různé masáže a kosmetické služby. Sportovci uvítají fitness a stolní tenis, pro děti je tu dětský klub a klidnější povahy prozkoumají hotelovou knihovnu.

Ferienhotel Alber ***

Ferienhotel Alber ***

Arnoldstraße 26 , Mallnitz
Rakousko

Provozuje společnost:
Alber Maria IČ: 26261602


+43(4784)525

info@ferienhotel-alber.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
10 m
Sjezdovka
4 km