Užijte si jedinečnou dovolenou v údolí Rauris v národním parku Vysoké Taury. V hotelu Sonnhof *** se můžete těšit na vnitřní bazén i saunu. Čeká vás také odpolední občerstvení, koktejl na uvítanou a výlet s průvodcem.

O ubytování

Hotel Sonnhof *** se nachází na malém kopci v centru rakouského města Rauris. Nudit se zde rozhodně nebudete, jak po sportovní, tak ani po kulturní stránce. Údolí je známé pro rýžování zlata, proto se zde můžete vydat do muzea či na exkurze týkající se právě tohoto. V létě je zde stejné množství vyžití jako v zimě, kromě turistiky po okolních horách prozkoumejte zdejší prales, horské prameny nebo některou z 80km sítě cyklostezek. V zimě zase kromě lyžování v některém z blízkých ski areálů (například Hochalmbahnen Ski Resort) vyzkoušejte ski alpinismus, nebo zajděte do zimního zábavního Nugget parku.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování v celkem 45 pokojích, z toho 39 je dvoulůžkových. Na pokojích typu Comfort najdete pohodlné manželské lůžko, rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka až pro dvě děti, dále vlastní koupelnu se sprchou či vanou. Některé pokoje mají také balkón. K dispozici jsou také pokoje Family, které mají také dvoupatrovou postel a pohodlně se zde ubytuje až 6 osob. Pokud si chcete dopřát dostatek pohodlí, zvolte apartmán, který ubytuje 6 - 10 osob a skládá ze dvou ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně a koupelny.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si zajisté pochutnáte. Těšte se na skvělé snídaně a večeře formou bufetu, které si v létě můžete v klidu vychutnat i na terase. Kdykoli pak během dne si tu můžete dát něco dobrého na zub. Restaurace připravuje pokrmy zejména mezinárodní kuchyně a výběr nabízených alkoholických i nealkoholických drinků je opravdu široký.

Kde budete relaxovat?

Po dni plném aktivit a poznávání okolí jistě uvítáte hotelové wellness. To zahrnuje krytý bazén (9:00 – 18:00 hodin a 20:00 – 20:45 hodin)a finskou saunu (7:30 – 9:30 hodin a 14:00 – 20:00 hodin). Z bazénu si navíc užijete jedinečný výhled na 3 000 metrů vysoké hory.

Cestujete s dětmi?

Dětský koutek i venkovní dětské hřiště už na vaše děti čekají.

Hotel Sonnhof Rauris ***

Hotel Sonnhof Rauris ***

Sonnblickweg 17 , Rauris
Rakousko

Provozuje společnost:
Hotel Sonnhof KG IČ: FN531530


+43 654 420 077

sonnhof@rauris.net

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
8:00 - 9:30
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Sjezdovka
0,7 km