Vychutnejte si odpočinkovou dovolenou u rakouského Wolfsbergu. V Alpenhotelu Ozon Wolfgruber *** se můžete těšit na bohatou polopenzi, neomezené wellness i fitness.
Vychutnejte si odpočinkovou dovolenou u rakouského Wolfsbergu. V Alpenhotelu Ozon Wolfgruber *** se můžete těšit na bohatou polopenzi, neomezené wellness i fitness.

Klidné prostředí s výhledem na rakouské Alpy

Pokud chcete na pár dní zcela vypnout a načerpat nové síly, je pro vás pobyt v Alpenhotelu Ozon Wolfgruber *** na úpatí rakouských Alp ideální volbou. Kromě vysokohorského vzduchu a pohádkového výhledu na vás čeká také neomezený vstup do wellness a štědrá polopenze v hotelové restauraci.

Pokoje, zařízené v alpském stylu, vám zaručí maximální komfort. Kromě pohodlných manželských postelí jsou vybaveny také vlastním sociálním zařízením, televizí a WiFi připojením.

V příjemné hotelové restauraci si zase vychutnáte bohaté snídaňové bufety a tříchodové večeře. Šikovný kuchařský tým se zaměřuje především na tradiční rakouskou kuchyni, kterou připravuje výhradě z kvalitních lokálních surovin. V odpoledních hodinách pro vás bude připravena káva a výběr koláčů.

Aktivní dovolená nebo odpočinek? Klidně obojí!

V ceně nabídky je také neomezený vstup do wellness pro dva. Prohřátí ve finské sauně jistě oceníte, až se budete vracet z celodenního lyžování po alpských svazích. Lyže uskladníte ve vyhřívané lyžárně, která je k dispozici přímo na hotelu, a uvolníte se také v relaxační místnosti.

Jste-li aktivnější typ, jistě využijete neomezený vstup do fitness. Kdyby vás cvičení omrzelo, můžete vyrazit na túru po horách.

Alpenhotel Ozon ***

Alpenhotel Ozon ***

Rieding 11 , Wolfsberg - St. Stefan im Lavanttal
Rakousko

Provozuje společnost:
Ozon Plus GmbH IČ: FN442533


+43 4352 3700011

office@alpenhotel-wolfgruber.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná