Dopřejte si chvíle relaxace daleko od každodenních shonů v rakouském Lainachu. V hotelu Margarethenbad **** si vychutnejte neomezený vstup do wellness s různými druhy saun a vířivkou i noční jízdu na sáňkařské dráze.

O ubytování

Horský hotel Margarethenbad **** leží v klidné korutanské vesničce Rangersdorf v obklopení krásné alpské přírody. V okolí se rozprostírají husté lesy, daleké louky a impozantní hory, které v létě i v zimě lákají k aktivnímu odpočinku. Hotel má vlastní léčivý pramen i bohaté wellness centrum, díky kterému hravě zkombinujete sport s relaxem.

V létě jsou Alpy rájem pro všechny milovníky pěší turistiky i jízdy na kole. V okolí hotelu vás čeká mnoho přírodních zajímavostí. Určitě nevynechejte procházku k jednomu z mnoha okolních vodopádů nebo jezerům Lussensee (13 km) a Zirmsee (38 km). Za krásnými panoramaty se vydejte na vyhlídku Wangenitztal (23 km) či Goiselemandl (33 km), za historií zase na hrad Lengberg (21 km).

Navštivte nedaleké tyrolské městečko Lienz (21 km), které nabízí krásné výhledy na horský masiv i historické památky. Tou nejvýznamnější je hrad Bruck s městským muzeem (23 km), který stojí na kopci v obklopení lesů. V malebném historickém centru se v létě konají kulturní akce a v zimě kouzelné vánoční trhy.

Zima v okolí Rangersdorfu přináší nepřeberné možnosti aktivní sněhové zábavy. Hotel má ideální polohu a poslouží tak jako výchozí bod rovnou do 5 lyžařských oblastí –⁠ Mölltal, Großglockner, Ankogel, Zettersfeld a Hochstein. Všechny skiareály se nacházejí do 20 minut jízdy autem. Potěšeni budou i běžkaři, kteří se vyřádí na kilometrech a kilometrech bílé stopy v krásné přírodě. Nelyžaři si v blízkém okolí užijí spoustu zábavy na kluzišti nebo při sáňkování na osvětlené saňkařské dráze.

Kde budete spát?

Ubytujete se v příjemném dvoulůžkovém pokoji s manželskou postelí a útulným zařízením. Alpy vám na pokoji připomene výhled z oken i velká fotografie uklidňující přírody. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou, toaletou a ručníky. Dále je součástí vybavení psací stůl se židlí, posezení, trezor a televize s plochou obrazovkou pro zkrácení dlouhých večerů. Spolehnout se můžete na bezplatné WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Až vám vyhládne, přivítají vás v hotelové restauraci s honosným interiérem. Vybírat budete z menu plného tradičních specialit domácí korutanské kuchyně, která vás pořádně zasytí po pobytu v horách. Nepravidelně se v hotelu pořádají grilovací večery a speciální italské nebo rustikální farmářské bufety.

Podle typu balíčku zavítáte do prostor restaurace na snídani i večeři. Večer využijte hotelový bar, kde si společně se svou polovičkou dopřejete oblíbený apertiv, pivo, drink nebo vybrané víno.

Kde budete relaxovat?

Hotel má vlastní luxusní wellness centrum, ve kterém si po návratu z hor báječně zarelaxujete. Prohřejete se ve finské sauně nebo infračervené kabině, které prospějí vašemu zdraví stejně jako místní blahodárná voda z pramene Margarethen. Těšit se tak můžete na ozdravné koupele s léčivou vodou a bylinkami z místních luk. Během letní sezóny si zaplavete v krytém venkovním bazénu a v zimě se příjemně uvolníte ve vířivce.

Ve zbrusu nové jeskynní lázni si dopřejete romantickou koupel, po které se můžete odpočinout v relaxační místnosti hrající všemi barvami. Nechybí ani solárium, nabídka masáží a unikátních léčivých procedur s použitím síry a radonu.

Hotel Margarethenbad ****

Hotel Margarethenbad ****

Lainach 26 , Rangersdorf
Rakousko

Provozuje společnost:
Ebner Theodor IČ: 57822869


+43 48 22 380

info@erholung.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
0,4 km