Zažijte aktivní i relaxační dovolenou v jednom. Těšit se můžete na jedinečnou přírodu Niederských Taur plnou možností i neomezený odpočinek ve wellness, vstup do přírodního parku Keltenberg a další výhody.
Zažijte aktivní i relaxační dovolenou v jednom. Těšit se můžete na jedinečnou přírodu Niederských Taur plnou možností i neomezený odpočinek ve wellness, vstup do přírodního parku Keltenberg a další výhody.

Letní dovolená uprostřed alpské přírody

Máte rádi hory, výšlapy a překrásná panoramata? A co kdybychom vám řekli, že tohle všechno nyní můžete ještě spojit s dobrým jídlem a odpočinkem ve wellness nebo v termálních lázních?

Hotel Sonnhof Hohentauern ***, který je obklopen překrásnou přírodou Vysokých Taur, najdete v nadmořské výšce 1300 m n. m. Ubytování vás čeká ve dvoulůžkovém pokoji Classic s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, ručníky a fénem.

Svoji polopenzi si vychutnáte v restauraci Panorama s výhledem na okolní hory. Těšit se můžete na bohaté snídaně, večeře o třech chodech a také balíček, který vám dodá potřebnou energii na vašich výletech. K restauraci náleží terasa, na které si můžete kdykoliv přes den vychutnat dobrou kávu i nádherný výhled.

Relaxace ve wellness nebo v termálních lázních

Co může být lepšího, než se po celodenním výletu ponořit do vody a prostě jen odpočívat? Zřejmě nic. V hotelu tak můžete neomezeně využít vnitřní bazén i finskou saunu, která pomůže uvolnit vaše svaly a podpořit regeneraci po náročném dni.

Novou enegrii můžete načerpat v termalparku Aqualux Fonsdorf, kde najdete termální bazény s výhledem na hory nebo masážními tryskami i bazény se zábavními prvky pro děti, jako je vlnobití, divoká řeka nebo fontány. Teplota vody vás zde čeká vskutku příjemná - celoročně 34 °C.

Poznávejte okolní přírodu

Okolí hotelu je tím perfektním místem pro dovolenou plnou poznávání a zábavy. Ať už se rozhodnete poznávat okolí po svých s Nordic walking holemi, nebo s využitím zvýhodněné dopravy, díky slevové kartě Murtal, rozhodně se nebudete nudit. Okolí nabízí stovky kilometrů turistických i cyklistických tras a mnoho zajímavých míst.

Hotel Sonnhof Hohentauern ***

Hotel Sonnhof Hohentauern ***

Sportstrasse 5 , Hohentauern
Rakousko

Provozuje společnost:
H - SONNHOF OG IČ: FN6211i


+43 (0) 361-8466

info@sonnhof-hohentauern.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná