Užijte si rodinný pobyt v rakouských Alpách v hotelu Alpenhof *** v Mariasteinu, kde na vás čeká skvělá all inclusive strava, slevová karta Ferienregion Hohe Salve a vstup do wellness s bazénem a saunou.
Užijte si rodinný pobyt v rakouských Alpách v hotelu Alpenhof *** v Mariasteinu, kde na vás čeká skvělá all inclusive strava, slevová karta Ferienregion Hohe Salve a vstup do wellness s bazénem a saunou.

Ubytování kousek od centra

Horský hotel Alpenhof *** se nachází jen 400 metrů od centra města Mariastein a nabízí nádherný výhled na Wallfahrtskirche Mariastein.

Hotel disponuje celkem 29 pokoji. Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s možností přistýlky (min. 2 dospělí, max. 2 dospělí + 1 dítě), jehož vybavení zahrnuje sprchu/WC, SAT-TV, rádio, přistýlku formou rozkládací postele. Některé z pokojů mají balkon

Hotel je vybaven vstupní halou s krbem a recepcí, výtahem, restaurací, hotelovým barem a sluneční terasou. Na svých cyklotoulkách napříč úchvatnou přírodou určitě oceníte i možnost úschovy kol v kolárně.

Vychutnejte si all inclusive

Nač se na dovolené trápit s vařením nebo vyhledáváním restaurací? Hotel Alpenhof nabízí stravu all inclusive a starat se nemusíte ani o nápoje. All inclusive zahrnuje:

  • Snídaně formou bufetu (8:00 - 10:00 hodin)
  • Pozdní snídaně (10:00 - 11:00 hodin)
  • Lehký oběd, např. toasty, palačinky, párek a hranolky, polévka (12:00 - 13:00 hodin)
  • Odpolední svačinka: káva, kakao, čaj a zákusek (15:00 - 16:00 hodin)
  • Večeře o 4 chodech s možností výběru hlavního chodu, polévkový a salátový bufet (18:00 - 20:00 hodin)
  • Nápoje nealko i alko: pivo, víno, vodka, rum, whiskey, gin (10:00 - 22:00 hodin)

Odpočinek ve wellness a zábava

Hotel má své vlastní wellness zařízení. Můžete si zaplavat ve vnitřním bazénu, oddechnout si v odpočívárně nebo relaxovat ve finské sauně a infračervené kabince.

Skvělé zážitky v Alpách

Alpy jsou rozhodně turistický ráj, kterým nešlápnete vedle. Pokud milujete aktivní dovolenou, tohle je destinace přesně pro vás.

V okolí se totiž nachází bezpočet možností jak pro lesní i horské túry, tak mnoho jezer, na které narazíte při svém putování.

Nedaleko to budete mít k jedničce mezi tyrolskými horami. Čekat vás bude Hohe Salve, se širokou škálou aktivit a lákadel. Objevte na 2500 km skvěle upravených a značených tras.

Rádi zdolává te vrcholy? Pokořte Schafsiedel (2447 m), nebo Hohe Salve (1829 m). Samozřejmostí zde je i možnost túry s průvodcem a skvělý výhled si užijete díky lanovce Hopfgarten, která je v provozu od května do října.

A pokud si budete chtít odpočinout, vyrazte třeba k poutnímu kostelu v Mariastein, severně odsud, v městě Kufstein, zase najdete velkolepou pevnost.

Skvělý program vás tady zkrátka čeká, ať už jedete s partou přátel, nebo s celou rodinou.

Alpenhof (CK Nic než pryč)

Alpenhof (CK Nic než pryč)

Mariastein 24 , Mariastein
Rakousko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná