Užijte si rodinnou dovolenou v přírodě rakouských Alp ve Sporthotelu Annaberg ***. Těšte se na ultra all inclusive včetně neomezené konzumace alko i nealko nápojů, saunu, vířivku a mnoho slev s regionální kartou.
Užijte si rodinnou dovolenou v přírodě rakouských Alp ve Sporthotelu Annaberg ***. Těšte se na ultra all inclusive včetně neomezené konzumace alko i nealko nápojů, saunu, vířivku a mnoho slev s regionální kartou.

Rodinný wellness pobyt v Dolním Rakousku

Vydejte se na dovolenou do nádherných rakouských hor a ubytujte se ve Sporthotelu Annaberg ***, který leží v nadmořské výšce 976 m n. m. v centru města Annaberg bei Mariazell 150 km od českých hranic.

Hosté budou ubytováni v komfortně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha nebo vana) a fénem. V pokojích pro 4 osoby jsou přistýlky formou patrové postele. V hotelu je dále k dispozici vstupní hala s recepcí (8:00 - 20:00 hodin), terasa a kolárna. Pro děti je zde připraven dětský koutek, hřiště a pokoj na hraní.

Užijte si také neomezený vstup do hotelového wellness centra, ve kterém na vás čeká sauna, vířivka, parní lázeň nebo infračervená kabina. Zvláště po celodenní túře je odpočinek ve wellness přesně to pravé pro vaše tělo.

Vychutnejte si ultra all inclusive

V restauraci hotelu si každý den vychutnáte snídani formou bufetu (8:00 - 10:00 hodin), pozdní snídani (10:00 - 11:00 hodin), oběd formou snacku, polévky či obědového balíčku (12:00 - 13:00 hodin), odpolední svačinku formou kávy/čaje a zákusku (15:30 - 16:30 hodin) a večeři o 4 chodech nebo formou bufetu včetně salátového baru (18:00 - 20:00 hodin).

Po celou dobu pobytu si také užijete neomezenou konzumaci alkoholických (pivo, víno, whisky, vodka, gin, rum) a nealkoholických nápojů (10:00 - 22:00 hodin).


Wilde Wunder Card - karta plná výhod

S kartou Wilde Wunder Card získáte po celou dobu pobytu mnoho výhod:

  • Slevy na lanovky Östcher, Hochkar, Gemeindealp, Bürgeralp.
  • Volný vstup na koupaliště v Reithu a sleva na koupaliště v Gamingu.
  • Slevu na autobusovou dopravu linky Mostviertel a Mariazellerbahn.
  • Slevu na vstup do jeskyně Östcher-Tropfsteinhöhle

Vydejte se na toulky po okolí

Umístění hotelu je ideálním místem pro všechny, kteří touží po aktivní dovolené - kousek od hotelu se nachází nejdelší souvislá cyklostezka na světě Alpentour Austria, přírodní park Ötscher a lanovka Hennesteck.

Pokud vás zajímá jak vypadal život dřevorubců, vydejte se do rodinného zábavního parku Erlebniswelt Holzknechtland, kde se dozvíte všechny důležité informace.

Annaberg Sporthotel *** (CK Nic než pryč)

Annaberg Sporthotel *** (CK Nic než pryč)

Annarotte 21 , Annaberg bei Mariazell
Rakousko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná