Rodinná dovolená plná lyžování i odpočinku v krytém bazénu a saunách na vás čeká v 3* Hotelu Almresort Gerlitzen přímo u známého skiareálu Gerlitzen Alpe. Těšit se můžete i na rozšířenou polopenzi plnou zajímavých chutí.
Rodinná dovolená plná lyžování i odpočinku v krytém bazénu a saunách na vás čeká v 3* Hotelu Almresort Gerlitzen přímo u známého skiareálu Gerlitzen Alpe. Těšit se můžete i na rozšířenou polopenzi plnou zajímavých chutí.

Odpočinek v Korutanech

Hotel Almresort Gerlitzen *** se nachází na klidném místě v samém srdci Korutan, v nadmořské výšce 1 500 metrů, cca 10 km od centra lázeňského města Villach.

Ubytováni budete v dvoupokojovém apartmánu (cca 53 m², min. 2 dospělí / max. 2 dospělí + 2 děti), v němž naleznete vlastní sociální zařízení, plně vybavenou kuchyni, jídelní kout s posezením, ložnici s manželskou postelí, obývací část s rozkládací pohovkou, trezor a balkón.

Místní restaurace vás potěší chutnými pokrmy k snídani a večeři, navíc dostanete i odpolední svačinu formou snacku. V hotelu si můžete zahrát kulečník, stolní tenis, šipky nebo stolní fotbálek.

Opravdovým lákadlem je wellness centrum, do nějž máte neomezený vstup zdarma, těšit se můžete na vnitřní bazén, finskou saunu, parní lázeň a relaxační místnost. Otvírací hodiny wellness se dozvíte z vývěsky v hotelu.

Lyžařské středisko hned u hotelu

Skiareál Gerlitzen nabízí 39 km sjezdovek různých stupňů náročnosti, čím je ideální pro rodiny s dětmi, a 15 vleků a lanovek, včetně té nejmodernější s vyhřívanými sedačkami. Lanovka Kanzelbahn, která je každodenně v provozu od 8:15 do 17:00 hodin, leží navíc pouze 300 metrů od hotelu.

Zakoupit můžete i rozšířený skipas „Top Ski Pass Gold“, který platí ve všech střediscích Korutan a Východního Tyrolska a umožňuje tak návštěvu celkem 31 lyžařských středisek o celkové délce sjezdovek 891 km

Tipy na výlet

Oblast kolem jezera Ossiacher See a lázeňského městečka Villach je jednou z nejkrásnějších částí Rakouska. Hory a jezero a okolní národní park jsou perfektní kombinací v létě i v zimě.

Nenechte si ujít návštěvu lázeňských měst Villach a Bad Bleiberg s ukázkovými doly s podzemní dráhou. Vyjděte si na hradní zříceninu Landskron, která se hrdě vypíná na kopci mezi jezerem Ossiacher See a městem Villach.

Zajít si můžete i k jedné z největších sochařských galerií ve volné přírodě v údolí Krastal. Mezi řekou Drávou a jezerem Ossiacher See najdete množství stanovišť se zajímavými mramorovými sochami.

Zajímavostí je panoramatická silnice Gerlitzen poskytující nádherný výhled na střední Korutany. Zpoplatněná cesta, jejíž průjezd máte v ceně balíčku, vede z obce Bodensdorf u jezera Ossiach až k parkovišti u panoramatické vyhlídky u resortu Feuerberg ve výšce 1 800 m n.m.

Hotel Almresort Gerlitzen *** (CK Nic než pryč)

Hotel Almresort Gerlitzen *** (CK Nic než pryč)

Kanzelhöhe 8 , Treffen bei Villach
Rakousko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování