Užijte si zimní měsíce v romantické Vídni. Ubytujte se v Boutique Hotelu Donauwalzer ***, ze kterého do centra dojedete za pouhých šest minut. Užijte si nádherné prostředí a snídani. Dítě do 6,9 let má pobyt zdarma.
Užijte si zimní měsíce v romantické Vídni. Ubytujte se v Boutique Hotelu Donauwalzer ***, ze kterého do centra dojedete za pouhých šest minut. Užijte si nádherné prostředí a snídani. Dítě do 6,9 let má pobyt zdarma.

Komfortní ubytování poblíž centra Vídně

Rodinný Boutique Hotel Donauwalzer *** se nachází přímo u stanice metra Alser Straße (linka U6) a 15 minut chůze od bulváru Ringstrasse, Votivního kostela a radnice. Do centra Vídně lze dojet tramvají za 6 minut.

Ubytováni budete v pokojích s vlastní koupelnou, satelitní TV, minibarem a Wi-Fi připojením. Za příplatek si můžete dopřát relaxaci ve wellness centru. Najdete v něm vířivku a krásné prostory sauny. Těšte se na parádní zážitek, hotel se totiž pyšní kvalitou služeb, která *překračuje standardy 3 kategorie**.

Snídaně jako žádná jiná

Každý den na vás navíc čeká bohatá snídaně v hotelové restauraci, takže na výlety po Vídni vyrazíte patřičně posilněni.

Těšit se můžete na různé vaječné pokrmy, wafle, denně čerstvě upečené koláče, cereálie, jogurty a pečivo. To vše za doprovodu hudby a ne jen tak ledajaké. Svůj den ve Vídni začnete s pravým vídeňským valčíkem. V neděli se těšte na živou hudbu.

V sobotu navíc můžete využít příležitosti a zúčastnit se kurzu valčíku pod dohledem profesionálních lektorů.

Skleničkou něčeho ostřejšího si pak můžete dát na baru.

Vídeň - Ideální město pro milovníky kultury i památek

Vídeň je lehce dostupná metropole, která nabízí nespočet zajímavostí od kulturních až po ty historické. K tomu navíc nechybí ani příjemná atmosféra, parky a romantické kavárny s typickou kávou "kleiner Schwarzer" a dortem sachr, takže se tu nudit rozhodně nebudete.

Prohlídku města začněte u Stephansplatzu s dominantou katedrály, projděte kolem Albertiny a Kohlmarkt až k Hofburgu, sídlu císařů. Dále nevynechejte Michaelerplatz s krásnými kostely a projděte se kolem Rathausu a Parlamentu. Než se vydáte dál, odpočinout si můžete ve Volksgarten nebo v jedné z mnoha kaváren.

Prohlídku pokračujte kolem Museumquartier na Mariahilfer Strasse, navštivte největší vídeňský kostel Karlskirche, kde můžete vystoupat až do výšky 70 metrů. Za návštěvu také zábavní park Prater, letní sídlo Schönbrunn či architektonicky zajímavý Hundertwasserhaus.

Další tipy:

  • Večer můžete zajít do Opery, Volkstheater nebo Burgstheter, kde před začátkem představení můžete koupit lístky jen za pár eur.
  • Pokud navštívíte město s dětmi, může vás zaujmout Haus des Meeres - 11 poschodí akvárií a tropické fauny a flóry.
Boutique Hotel Donauwalzer ***

Boutique Hotel Donauwalzer ***

Hernalser Gürtel 27 , Vienna
Rakousko

+43 1 4057645

info@donauwalzer.at

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování