Pobyt v nádherném prostředí rakouských Alp v českém hotel Gasthof Lublass, s 90 minutami v sauně a ski busem přímo u hotelu. Hotel najdete v podhůří Vysokých Taur, v ideální lokalitě pro lyžaře. Dítě do 6 let zdarma.
Pobyt v nádherném prostředí rakouských Alp v českém hotel Gasthof Lublass, s 90 minutami v sauně a ski busem přímo u hotelu. Hotel najdete v podhůří Vysokých Taur, v ideální lokalitě pro lyžaře. Dítě do 6 let zdarma.

Český hotel ideální k relaxaci

Krásný hotel rodinného typu s česky mluvícím personálem Gasthof Lublass leží 1 150 m n. m. a najdete ho v Národním parku Vysoké Taury, který je atraktivním místem pro dovolenou po celý rok.

Pokoje hotelu jsou vkusně zařízeny, mají vlastní sociální zařízení a TV/SAT Některé pokoje mají trezor na uschování cenností a většina pokojů má balkon.

Součástí hotelu je i restaurace s domácí kuchyní, takže si můžete vychutnat české i tyrolské dobroty. Také je zde k dispozici pizzerie.

Během studených dní jistě uvítáte využití hotelové sauny, ve které se příjemně prohřejete a nastartujete imunitu.


Tip: Zažijte atmosféru adventu v Jižním Tyrolsku a strašidelný čertovský průvod KRAMPUSLAUF! Navštívíte nádherná městečka v Jižním Tyrolsku, místní adventní trhy a shlédnete průvod čertů ve městě Lienz (25 km od hotelu), který se koná 3. prosince. Krampuslauf v Lienzi je jeden z největších čertovských rejů v Tyrolsku.


Lyžařský ráj i dechberoucí příroda

V resortu Großglockner - Kals - Matrei vás čeká přes 100 km sjezdovek, máte garanci sněhu a ideálních sněhových podmínek díky vysoké nadmořské výšce po celou sezónu. Velký lyžařský areál nabízí řadu tras pro všechny věkové kategorie, 14 lanovek, perfektně upravené tratě, lyžařskou školu, občerstvení...zkrátka všechen servis, jaký může největší areál na jihu Tyrolska nabídnout. 

Nechybí ani běžkařské tratě, možnosti sáňkování a zimní turistiky. V okolí najdete i menší areály St. Jakob Defereggental a Virgen.

Národní park Vysoké Taury je největší ve střední Evropě. Tento národní park je jednou z nejpůsobivějších přírodních krajin Rakouska a Alp vůbec. Můžete zde vidět spousty přírodní krás a třeba také potkat kamzíka horského nebo orla skalního.

Čeká na vás množství turistických tras a při jejich procházení neminete působivou přírodní krajinu, vodopády, zamrzlá horská jezera ani drsné vrcholky. Vyzkoušet můžete oblíbený nordic walking.

Gasthof Lublass 2

Gasthof Lublass 2

Kaltenhaus 21/1 , Matrei in Osttirol
Rakousko

Provozuje společnost:
Jana Václavíková IČ: 72429038


+436 607 911 792

hojan03@gmail.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování