Vydejte se do lyžařského ráje v rakouských Alpách. V hotelu Zeferer na vás čeká nejen český personál i majitelé, ale také bohaté snídaně a sauna. Okolí hotelu je jako stvořené pro dovolenou plnou zábavy a zimních sportů.
Vydejte se do lyžařského ráje v rakouských Alpách. V hotelu Zeferer na vás čeká nejen český personál i majitelé, ale také bohaté snídaně a sauna. Okolí hotelu je jako stvořené pro dovolenou plnou zábavy a zimních sportů.

Alpský hotel s výhledem na ledovec

Hotel Zeferer s českým personálem i majiteli (vedou také oblíbený penzion Rosenstüberl) je v krásném a romantickém údolí – z pokoje uvidíte přímo na majestátní stěnu ledovce Dachstein. Ubytujete se v prostorných a příjemně zařízených pokojích s vlastní koupelnou, televizí a balkonem.

Lyžaři potřebují spoustu energie a výtečná domácí strava je na to připravená. Bohaté snídaně se podávají od 8 hodin a každý den se obměňují. Za příplatek si vychutnejte také večeře - na výběr je ze 2 – 4 jídel. Při svém pobytu také můžete využívat hotelovou saunu.


Hotel má vynikající hodnocení od našich zákazníků, kteří si nejvíce chválí skvělou lokalitu, vynikající stravu a příjemný personál.


Okolí plné špičkových sjezdovek

Určitě si s sebou zabalte pořádného kulicha, rukavice a šálu, na ledovci Dachstein totiž občas pěkně fouká. Nic však nemůže zkazit zážitek z perfektně upravených svahů, mnoha kilometrových sjezdovek a nádherného výhledu. Nezapomeňte během odpočinku navštívit Dachstein Eispalast (ledový palác).

Navštivte klidně několik z pěti špičkových lyžařských oblastí, kterými se může pyšnit lyžařský resort Ski Amade. Stačí vám jeden skipas a můžete si zalyžovat v kterémkoli areálu chcete.

Lyžovačka na ledovci Dachstein:

  • Oblast s 95 lanovkami a 226 kilometry sjezdovek uspokojí i ty nejnáročnější lyžaře
  • Jedinečné atrakce jako dachsteinský zavěšený most, Sky Walk, ledový palác – to vše v ceně skipasu 
  • Několik sjezdovek pro dětské začátečníky - školičky a vleky pro nejmenší, prolézačky či slalomy
  • Sáňkařské dráhy

Z vlastní zkušenosti doporučujeme lyžování na Planai a Kaibling.

Planai: je vyhlášena pro své sportovní sjezdovky. Nachází se jen 15 minut od penzionu a má velice dobré sněhové podmínky. Parkování hned u sjezdovky zdarma.

Hauser Kaibling: nabízí dokonale upravené sjezdovky a nadchne tak každého lyžaře. Jen 25 km od hotelu.

V blízkosti ubytování je možnost lyžování i v dalších střediscích.


TIP! Věděli jste, že na svahu má vždy přednost lyžař jedoucí vpředu? A znáte pravidla bílého kodexu? Přečtete si je na našem blogu.

Hotel Zeferer ***

Hotel Zeferer ***

Hachau 42 , Filzmoos
Rakousko

Provozuje společnost:
Jitka Vehovská IČ: UID-ATU66758234


+436604644854

hotel.zeferer@email.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování